Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

İsmail Sarıca kadınları unutmadı

CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, bayanlara yönelik bir kahvaltı programı düzenledi. 200’ü aşkın kadının katıldığı programda karanfil ve mutfak önlüğü hediye edildi.

9 Mart 2014 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.948 kez okunmuştur

İsmail Sarıca kadınları unutmadı
İsmail Sarıca kadınları unutmadı

CHP Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Sarıca, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara yönelik bir kahvaltı programı düzenledi. Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Salonu’nda düzenlenen kahvaltıya Başkan Adayı İsmail Sarıca eşi ve kızı ile birlikte katılırken, İlçe Başkanı Kenan Çapraz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Bayrakdar, ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren ve 200’ü aşkın bayan katıldı.
ATATÜRK, KADINLAR İÇİN EŞSİZ HAKLAR GETİRDİ Kadınlara üzerinde ‘Karıncadan ibret al, Sarıca’dan hizmet’ sloganının yazdığı karanfil hediye edilirken, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan’ın hediyesi olan mutfak önlüğü de bayanlara hediye edildi. Kahvaltıda konuşma yapan Sarıca, “Bundan 150 yıl önce çalışan kadınların çalışma şartları ve çalışma süreleri çok uzundu. 1857 yılında New York’da bu duruma baş kaldıran 40.000 tekstil işçisinden 129 kişi hayatını kaybetmişti. O günden bugüne kadınların çalışma koşulları şüphesiz değişti ve iyileşti. Ülkemizde de büyük önderimiz Atatürk kadınlarımız için eşsiz haklar getirdi. Avrupa ülkelerinde olmayan haklar Türkiye’ye geldi. Burada Cumhuriyet Halk Partisi için çalışan, çalışmayan tüm kadınlarımızın bu mutlu günlerini kutluyorum” diye konuştu.




       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑