Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

İsmail Hocaya Her Alandan Sevgi Seli Çığ Gibi Büyüyor

MHP kandıra belediye başkan adayı her alanda sevgi ile karşılanıyor. Sanayi çarşısına giderek tüm esnafı ziyaret eden Yaşa ve ekibi sanayi çarşısından tam destek aldı.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.113 kez okunmuştur

İsmail Hocaya Her Alandan Sevgi Seli Çığ Gibi Büyüyor
İsmail Hocaya Her Alandan Sevgi Seli Çığ Gibi Büyüyor

MHP kandıra belediye başkan adayı her alanda sevgi ile karşılanıyor. Sanayi çarşısına giderek tüm esnafı ziyaret eden Yaşa ve ekibi sanayi çarşısından tam destek aldı MHP Kandıra belediye başkan adayı İsmail Yaşa, esnaf ziyaretlerine sanayide devam etti.

Kandıra sanayi esnafıyla birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Yaşa, şöyle konuştu; “Seçildiği takdirde 15 günde bir Cumartesi gününü sanayide geçireceğini, her dükkâna uğrayacağını, sadece yandaşlarımın işyerine değil tüm esnafı sorunları benimdir.” diyerek Yaşa bir kişi ile değil her kişi ile dost olmak istediğini belirtti Sanayinin Duvarla Çevrilmesi  ve Cami Sözü

Sanayi esnafından sözde değil, özde destek istediğini belirten Yaşa, desteğin fotoğraf çektirmekle olmayacağını, bunun sandıkta belli olacağını sözlerine ekledi. Ne şov yapmak için, ne de laf olsun diye sık sık sanayi esnafıyla görüştüğünü de bildiren İsmail Yaşa, seçildiği takdirde ilk projelerinden birinin sanayinin çevresini duvarla çevirmek ve güzel bir cami yapmak olduğunu söyledi. Bunu seçim beyannamesine de aldığını belirten Yaşa, esnaftan seçim broşürlerini kaybetmemelerini, seçildiği takdirde söz verdiği yatırımların yapılıp yapılmadığının bu broşürlerden takip edilmesini istedi. Kandıra da sanayi ve çarşı esnafının desteği olmadan seçimin kazanılamayacağını belirten Yaşa gün içinde bitirmeyi planladığı ziyareti esnafın ilgisi nedeniyle uzadı.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑