Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İsmail Hakkı Buruş’tan seri ziyaretler

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Hakkı Buruş, ilçede bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek projelerini ve çalışmalarını aktarmaya devam ediyor.

1 Aralık 2013 Saat: 21:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.023 kez okunmuştur

İsmail Hakkı Buruş’tan seri ziyaretler
İsmail Hakkı Buruş’tan seri ziyaretler
Adaylık çalışmaları kapsamda Kandıra ve köylerinde ziyaretlerini aksatmadan sürdüren Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Hakkı Buruş, çalışmalarını ve projelerini anlatarak halktan destek istiyor. Önceki akşam Sağlık Sen Kandıra ilçe yönetimini ziyaret ederek sohbet eden genç başkan adayı Buruş, Kandıra’nın sorunlarını değerlendirdi. Karşılıklı hoş sohbetin ardından Ballar Köyü’ndeki Bayram-Kader Kaba çiftlerinin düğününe katılan Buruş, genç çifte mutluluklar diledi.
KAYBETME KORKUM YOK Yaptığı sohbetlerde ve konuşmalarda kendisini tanıtan Buruş, “Bu yola çıkarken istişarelerimi yaptım. Ben suya da sabuna da dokunuyorum ve dokunmak için varım. Önümde arkamda sağımda solumda icazet alacağım hiç bir derin güç yok. Ben hemşerilerime Kandıralıların sağduyusuna güvenerek çıktım bu yola. Kazanma-kaybetme diye hiç bir korkum yok. İkisi de kardeştir sonuçta. Kimsenin kaybetmesinden kazanacağım hiçbir şeyin olmadığı gibi, kim kazanırsa kazansın kazanacağım bir şeyde yok. Tüm aday adaylarının Allah gönlüne göre versin. MAKAM BENİ DEĞİŞTİRMEZ Ben Ak Parti’nin ve Kandıra’nın kazanmasından yanayım. Kim hizmet etmek için makama talip olmuşsa hizmetini en güzel şekilde yapmasından yanayım ve her kim görevini iyi yapmıyorsa uyarmak benim önce vatandaşlık görevim. Ne makam ne koltuk beni değiştirebilir. Makamları alanda verende millettir.
ÇAĞIN GERİSİNDE KALDIK 2000 yıllardan sonra değişen dünya ticaretinde her işi ben yapıp kazanayım devri bitti.1:Planlama 2:Üretim 3:Stoklama 4:Nakliye 5:Pazarlama, 6:Reklam, 7:Satış 8:Muhasebe, 9:Tahsilat, 10:Takibat. Bu saydığım 10 ana başlık altında değişen dünya ticaretinde biz Kandıra olarak çağın gerisinde kaldık ve en sonunda dedemizden babamızdan miras kalan topraklarımızı satmak zorunda kaldık. Çözüm bir olmada, beraber olmada, yarını bu günden tahmin etmekte. İstanbul gibi bir Büyükşehir’e keza İzmit ve Gebze gibi sürekli tüketen topluma 50-150 km olan nakliyesi en ucuz ilçe olmamıza rağmen ne üretiyor ne satıyoruz. VERİMLİ TOPRAKLARIMIZ VAR Pazarda yada çarşıda hep beraber görüyoruz yumurta, domates, sebze, meyve her şeyi hazır alıp köylerimize evlerimize dönüyoruz. Soracak olursak hepimizin köyde bir yeri, bir evi var,üretebileceğimiz toprağımız var. Verimli, ne ekersek karşılığını veren topraklarımız var. Milenyum ticaareti yani 2000 yılından sonraki ticarette saydığım 10 maddeden hangisi eksik kalırsa zincir kopar. Bir zincirin gücü en zayıf halkanın gücü kadardır. Önce şuna karar vereceğiz biz yerlerimizi satıp gelen yer alan insanlara bekçilik mi yapacağız, yada şimdiki gibi düşük ücretle Kandıra’da yada başka yerde iş mi arayacağız.
HÜKÜMETİMİZ ÇOK GÜÇLÜ Değerli Kandıralılar Kandıranın istihdam sorunu yok. Kandıranın tarımda, hayvancılıkta, turizmde, üretimde, sporda, sağlıkta organize olma sorunu var bir olma sorunu var, beraber olma sorunu var. Kandıra’da olacak her şeye bu günde tarafım yarında taraf olacağım. Bir taraf olmayan, bertaraf olur. Çocuklarımızı 10 yaşına kadar bir spor dalını yapar, bir yabancı dil konuşur, bir müzik aletini çalar hale getireceğim. Hükümetimiz güçlü bir hükümet Kandıra’ya 10 yılda yapılan yatırım 500 milyondan fazla. Binalar yeni çevre eski olurdu eskiden, şimdi binalar eski kalıyor yapılan yatırımlar karşısında. KARDEŞİNİZİ DESTEKLEYİN Tarımda, hayvancılıkta, turizmde, üretimde, sporda gelecek 50 yılın projelerinde söz sahibi olmak istiyorsanız gelin kardeşinizi destekleyin. Kandıra için bundan önce yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Ben bir liderim, her işi bilmek zorunda değilim. İşini iyi yapan insanlarla çalışmak durumundayım.Doğru proje üzerinde gelin Kandıra’yı birlikte beraber yönetelim. Birlikte bereket, ayrılıkta azap vardır. Kandıra ilçemize ‘siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır’ diyen başbakanımızdan aldığım güçle aday oldum. Hizmet etmek üzere çıktığım bu yolda tüm hemşerilerimden desteklerini bekliyor ve dualarını istiyorum” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑