Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İsmail Akbaş vefat etti

Kandıra Merkez Erikli köyü Budaklar mahallesinde çiftçilik ile geçimini sağlayan İsmail Akbaş (70) amansız hastalığa yenik düştü.

6 Ağustos 2013 Saat: 14:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.983 kez okunmuştur

İsmail Akbaş vefat etti
İsmail Akbaş vefat etti
Kocaeli Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde 1 yılı aşkın tedavi gören İsmail Akbaş amansız hastalığa yenik düştü. Akbaş’ın ani ölümü tüm aile ve yakınlarını derinden üzdü. Akbaşın cenazesi önceki gün Kandıra Devlet Hastanesi morgundan alınarak Merkez Erikli köyü Budaklar mahallesindeki hanesine getirildi. Burada dost ve yakınlarından helallik alındı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Ardından çevre köylerin imam hatiplerinin okudukları Kuran’ı Kerim katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.
Ramazan içerisinde yaşamını yitiren İsmail Akbaş için ailesi tüm yakın ve dostlarını evin bahçesinde Kuran’ı Kerim eşliğinde iftar yemeği verdi. 4 çocuk babası olan İsmail Akbaş (70) iftar öncesi yapılan duaların ardından oruçlar açıldı. Ailesi ve yakınları yüzün dolu anlar yaşarken yakınlarının ve dostlarının katılımının yüksek olması acılarını bir nebzede olsa hafifletti
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑