Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Işık ve Pepe, Kan'ı makamında kutladı

AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Eski Orman Bakanı Osman Pepe Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan'ı makamında ziyaret ederek seçimleri kazanmasından dolayı kut...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.540 kez okunmuştur

Işık ve Pepe, Kan'ı makamında kutladı
Işık ve Pepe, Kan'ı makamında kutladı

AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Eski Orman Bakanı Osman Pepe Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ı makamında ziyaret ederek seçimleri kazanmasından dolayı kutladı Kocaeli genelinde İlçe Belediye Başkanları tebrik ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam eden AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kandıra Belediye Başkanı Cengz Kan’ı makamında ziyaret ederek görevinin kendisine ve Kandıra’ya hayırlı olmasını diledi.

AKP yönetiminin de tam kadro katıldığı ziyarette AKP’nin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu. Işık, Kan’ın AKP İlçe başkanlığı yaptığı dönemde kent merkezine ve köylerine birçok hizmetin getirilmesini sağladığını belirterek, Cengiz Kan’ın tuttuğunu koparan bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Işık, Kocaeli’nde Kandıra’nın topal kalan bir ayağının, Cengiz Kan’la düzeleceğini belirtti. Yerel seçimlerde söyledikleri “Üçlü olsun güçlü olsun” sloganının yerine geldiğini belirten “başarılı bir Belediye başkanımız var. Bundan sonra Kandıra’ya gelecek olan hizmeti kimse engelleyemez” diyerek sözlerini tamamladı. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın gerçekleştirdiği ziyaretten çok memnun olduğunu söyleyerek teşekkürlerini sundu. Kandıra Belediye Başkanı Kan’ı tebrik eden bir diğer AKP’li Milletvekili ise Osman Pepe oldu. AKP İlçe teşkilatının da katıldığı ziyarette, eski Merkez İlçe Başkanı Necdet Eksen’de hazır bulundu. Seçimlerdeki başarısı dolayısı ile Kan’ı tebrik eden Pepe, başarılarının devamını diledi. Pepe, Kan ile çalışmaları hakkında da bir süre görüştü.

 



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑