Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Işık, Kandıra köylerinde

AKP Kocaeli Milletvek

1 Ağustos 2012 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.035 kez okunmuştur

Işık, Kandıra köylerinde
Işık, Kandıra köylerinde
AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Kandıra köylerine ziyaretlerde bulundu. Fikri Işık ilk olarak AKP İl Yönetim Kurulu üyeleri Şemsettin Ceyhan, Orhan Pala, AKP Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’la birlikte Karaağaç Köyü’ne gitti. Protokol, köyde İl Genel Meclisi’nin eski AKP’li Mehmet Orkun’un düzenlediği iftara katıldı. Işık, daha sonra köydeki kahvehaneleri dolaşarak köy halkıyla buluştu.
SU SORUNU Karaağaç Köyü’nün ardından Akçebeyli Köyü’ne geçen Fikri Işık, köy ile ilgili muhtar Ali Yağcı’dan bilgi aldı. Köyde yaşanan su sıkıntısı ile ilgili açıklama yapan Işık, “Büyükşehir Belediyesi Kandıra Namazgah Barajı’nın inşaatına başladı. Proje bittiğinde Kandıra’da su sorunu tarihe karışacak” dedi.
2B AÇIKLAMASI Kandıra programı çerçevesinde Çamkonak Köyü’nü de ziyaret eden Işık, köy muhtarı Hasan Ekrem’den köydeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Köylülerin 2B ile ilgili sorularını yanıtlayan Işık, “Çamkonak’a daha önce de geldiğimde 2B konusu gündeme getirilmişti. Meclis tatile girmeden 2B yasasını çıkardık. Köylerde çalışmalar başladı” açıklamasında bulundu.
SON DURAK BABALI Son olarak Babalı Köyü’nü ziyaret eden Işık gece geç saatlere kadar köydeki vatandaşları dinledi. Vatandaşların fosseptik ile ilgili şikayetlerini cevaplayan Işık, “Büyükşehir Belediyesi ve İSU’nun, köylerde çok ciddi yatırımları var. Artık köylerde sadece kanalizasyon değil paket arıtma tesisleri de kuruyoruz. Bu köye en yakın köy olan Cebeci’de de arıtma tesisi yapılıyor. Babalı’nın atık sularının Cebeci’ye bağlanması için ISU yetkilileri ile görüşeceğim” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑