Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Işık'ın müjdesine muhtarlardan teşekkür

Orman köylülerine, eskisi gibi yakacak odun ihtiyacını ormanlardan karşılayabileceği müjdesini veren Bakan Işık’a, Kandıra Muhtarlar Derneği’ne üye muhtarlar teşekkür etti.

11 Kasım 2014 Saat: 14:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.949 kez okunmuştur

Işık'ın müjdesine muhtarlardan teşekkür
Işık'ın müjdesine muhtarlardan teşekkür
Yakacak odun ihtiyacını yeni kanun nedeniyle karşılayamayan ve büyük mağduriyet yaşayan orman köylülerine, Bakan Işık’tan müjde geldi. Geçtiğimiz gün Kandıra’nın bazı köylerini Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve il idarecileri ile birlikte ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, orman köylülerinin eskisi gibi yakacak odun ihtiyacını ormanlardan karşılayabileceğinin müjdesini verdi. Kandıra Muhtarlar Derneği’ne bağlı Beylerbeyi Muhtarı Musa Yener, Bollu Muhtarı Hüseyin Seyrek, Hacımazlı Muhtarı Mustafa Dinç, Yusufça Muhtarı Ahmet Çakır ve Akçabeyli Muhtarı Ali Yağcı, basın açıklaması düzenleyerek Bakan Işık’a teşekkürlerini iletti.
KÖYLÜ PAZAR SATIŞI Kandıra Muhtarlar Derneği adına konuşma yapan Beylerbeyi Muhtarı Musa Yener, aylardır süren bu sorunu takip ettiklerini ve çözüm noktasında büyük uğraş sarf ettiklerini ifade ederek, “Orman köylüleri eskisi gibi yakacak odun ihtiyaçlarını ormandan karşılayabilecek. Odunu fazla olan köylerin fazlalık odunları da köylü pazar satışı olarak satılabilecek. Vatandaşımızın mağduriyetini gideren ve uzun zamandır çekilen sıkıntımızı çözüme kavuşturan sayın bakanımız Fikri Işık’a, Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu’na, Büyükşehir Belediyesi genel sekreterine, il ve ilçe orman işleme müdürlüğüne, il ve ilçe idarecilerine vatandaşımız adına teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑