Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Işık, Civelek ve Karaosmanoğlu Kandıra’dan mutlu döndü

İbrahim Karaosmanoğlu, aday tanıtım programına katılmayan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’a seslendi; Kin gütmeyin, inat yapmayın.

12 Şubat 2014 Saat: 23:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.742 kez okunmuştur

Işık, Civelek ve Karaosmanoğlu Kandıra’dan mutlu döndü
Işık, Civelek ve Karaosmanoğlu Kandıra’dan mutlu döndü

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, önceki akşam düzenlenen törenle tanıtıldı. Aday tanıtım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ufak tefek pürüzlerin olacağını söyledi. Ak Parti'nin aday değişikliğine gittiği Kandıra'da mevcut Belediye Başkanı Cengiz Kan, AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken'in aday tanıtım programına katılmadı. Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda partililer salona sığmadı. Mehter takımının konseri ile başlayan programda partililer Ak Parti bayrakları sallayarak marşlara eşlik etti.
CENGİZ KAN KATILMADI Programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos, Ak Parti Kandıra belediye başkan aday adayları, belediye ve il genel meclis üyeleri, merkez ve köy muhtarları ile çok sayıda partili katıldı. Programa mevcut belediye başkanı Cengiz Kan'ın katılmaması ise büyük dikkat çekti.
NASİP KISMET İŞİ Kandıra merkezde mehter takımı eşliğinde yürüyen Ak Partililer Turan Güneş Kültür Merkezi’ni hınca hınç doldurdu. Bakan Fikri Işık, “Genel başkanımız Ünal Köken dedi. Bu iş nasip kısmet işidir” diyerek tüm aday adaylarına ve Cengiz Kan’a birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Civelek ise, “Kandıra’da Ak Parti’nin dağılacağını bekleyenlere inat oylarımızı arttıracağız” diyerek Ünal Köken’in arkasında yer aldığı için ilçe teşkilatına teşekkür etti.
VAZGEÇMEYECEĞİM Kürsüye çıkan Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Ünal Köken’in arkasında olduklarını belirterek istifa beklentilerine de cevap verdi. Şentürk, “Ben bu partinin kurucusuyum. Davamdan vazgeçmediğim gibi bu partide çalışmaya devam edeceğim. Başbakanımız tarafından belirlenen adayımızın arkasındayız. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. 30 Mart aksamı bayram havasında belediyeyi tekrar kazanacağız. Bu akşamki toplantı bunun provasıdır. Oylarımızı artırarak belediyeyi tekrar kazanacağız” şeklinde konuştu.
KÖKEN’İ SAHİPLENİN Mevcut belediye başkanı Cengiz Kan’ın tekrar aday gösterilmemesini nasip kısmet işi olarak değerlendiren Bakan Fikri Işık ise, “Cengiz Kan gayret etti, seçildi. Güzel hizmetler yaptı ama bu iş nasip kısmet işidir. İnsan nasibinde olanı yaşar. Bugün genel merkezimiz bir takdir gösterdi ve Ünal Köken’i başkan adayımız olarak ilan etti. Bırakın bakan olmamı Fikri Işık olarak konuşuyorum. Benim prensibim; altında başbakanın imzası olan adayı sahiplenmektir. Onun arkasında bulunmak benim görevim. Ünal kardeşimizin burada başarılı olması için elimizden geleni yapmalıyız” diye konuştu.
KİN GÜTMEYELİM İbrahim Karaosmanoğlu ise yaptığı konuşmasında; “Ufak tüfek pürüzler olabilir ama Ak Parti gücünü birlikten alıyor. Nefsimize uyarak kin gütmeyelim, inat yapmayalım” diyerek ilçe teşkilatını ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ı uyardı. Karaosmanoğlu, “Bu zamana kadar nüfus sayısına göre en büyük yatırım Kandıra'ya yapıldı. Kandıra'da her yeri daha güzel hale getireceğiz. Köyümüzü sokağımızı ilçemizi temiz tutacağız. Pislik içindeki bir mahallede yaşamayacağız. Dünyanın en güzel sahilleri Kandıra sahilleri olacak. Önümüzdeki yaz mevsimi eğer bize görev verirseniz İstanbul'un iş adamlarını Kefken'e Cebeci'ye getireceğiz. Memleket görün diyeceğiz” dedi.
BU GECE KINA GECEMİZ OLSUN İl Başkanı Mahmut Civelek ilçe gençlik kollarının yaptığı tezahüratlardan neredeyse konuşamadı. Civelek, “Hamdolsun Ak Parti Kandıra'ya girmiştir ve çıkmaya da hiç niyeti yoktur. Teşkilatın Ünal Köken'in arkasında olduğu için teşekkür ederiz. Ümit ediyorum ki Kandıra’da bizde ayrışma bekleyenlere inat oylarımızı artıracağız. Allah başarıları önüne sersin. Ünal köken'e ve belediye meclis üyelerine başarılar diliyorum. Bu coşkulu gece kına gecemiz olsun” diye konuştu.
KAN’A CANLI YAYINDAN TEŞEKKÜR Başkan Civelek konuşmasına başlamadan önce, Kandıra’da 5 yıl boyunca belediye başkanlığı yapan ve halen mevcut başkan olan Cengiz Kan’a teşekkür etti etmesine ama, toplantıda olmayışında inceden göndermelerde bulunmayı ihmal etmedi. Civelek, “Keşke burada olsaydı da kendi yüzüne teşekkür etseydik. Neyse ki canlı yayın var. Bizi izliyordur. Canlı yayından teşekkür etmiş olalım” dedi.
KANDIRA’YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ Büyük alkışlarla ve tezahüratlarla kürsüye çıkan Ünal Köken “Asrın projelerini hayata geçiren başbakanımızın yolunda bu yola çıktım. Benim kim olduğumu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Ünal Köken gibi binler bu davaya feda olsun. Vazgeçmeden, terk etmeden, ruhumuzu kirletmeden, adalet duygusuyla Kandıra’mızı hep beraber yöneteceğiz. İlçe teşkilatımız ile birlikte girilmedik ev, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız 30 Mart yarışını alnı ak bir şekilde bitirmek istiyoruz” dedi.







       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑