Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

İntihara mı teşebbüs etti, yoksa yanlışlıkla mı vurdu?

Kandıra'da bulunan Otel Can'ın sahibi Seçkin Can, dün sabaha karşı Duraçalı Köyü'nde 3 el havaya ateş ettikten sonra 2 el de omuzuna ateş etti. 2 bayan ark...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.241 kez okunmuştur

İntihara mı teşebbüs etti, yoksa yanlışlıkla mı vurdu?
İntihara mı teşebbüs etti, yoksa yanlışlıkla mı vurdu?

Kandıra'da bulunan Otel Can'ın sahibi Seçkin Can, dün sabaha karşı Duraçalı Köyü'nde 3 el havaya ateş ettikten sonra 2 el de omuzuna ateş etti. 2 bayan arkadaşının da bulunduğu sırada meydana gelen olayın intihar girişimi mi yoksa kaza mı olduğu merak ediliyor.

 

Ünal CANKURT

KANDIRA'DA dün sabaha karşı ilginç bir olay yaşandı. Otel Can'ın sahibi olan Seçkin Can, omuzuna isabet eden 2 kurşunla yaralandı. Olay, iddialara göre şu şekilde meydana geldi. Kandıra'nın merkezinde bulunan Çarşı Mahallesi'nde ikamet eden evli ve bir çocuk babası olan 30 yaşındaki Seçkin Can, akşam saatlerinde Kandıra Meslek ylüksek Okulu'nda okuyan iki bayan arkadayı ile birlikte, ailesinin yaşadığı, Kefken Yolu üzerindeki Duraçalı Köyü'ne gitti. Seçkin Can, daha sonra sabah saat 04.00 sıralarında Kandıra Kefken yolu üzerinde, Çarşı Mahallesi'nde bulunan Huzur Taksi Durağı'ndan Seyfettin Özdemir’i arayarak kendilerini almasını istedi. Seçkin Can, Kandıra Çarşı Mahallesi'nde dedesi Mehmet Can’a ait olan Can Otel'in 3 yıldır işletmeciliğini yapıyordu.

KENDİSİNİ VURMUŞ

Seyfettin Özdemir olay yerine gittiğinde, Seçkin Can'ı  kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Seyfettin Özdemir, Seçkin Can ile birlikte iki bayan arkadaşını da alarak Kandıra Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Can'ın önce 3 el havaya, daha sonra 2 el de omuzuna ateş ettiği iddia edildi. Kandıra Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Can, durumunun ağır olması nedeniyle İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.. Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kerpe Karakolu'nda görevli ekipler, ticari aracın şoförü Seyfettin Özdemir ile birlikte Can'ın yanında bulunan Yasemin U. ve Selda G. isimli 2 bayanı gözaltına aldı. İfadelerinin alınmasının ardından üç kişi, serbest bırakıldı. Can'ın hastanede yaptığı açıklamada, silahı kendisinni ateşlediğini söylediği öğrenildi.

 

CAN, DAHA ÖNCE DE İNİTİHARA KALKIŞMIŞ

Öte yandan Seçkin Can’ın bundan 3 yıl öncede intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. 3 yıl önce Kandıra Çarşı Mahallesi Helvacı Caddesi'nde bulunan evinde bol miktarda hap yutarak intihar girişiminde bulunan Can, son anda hastaneye kaldırılarak, midesi yıkanmış ve kurtarılmıştı. Seçkin Can’ın en yakın arkadaşlarından olan Durak Market'in sahiplerinden Şefik Durak da ilginç bir açıklamada bulundu. Durak, olaydan iki gün önce Can'ın kendisinin yanına geldiğini belirterek, “Yanıma gelerek işlerinin iyi olmadığını, sıkıntılarının bulunduğunu söyledi ve 'hakkını helal et' dedi. Bunun üzerine ben de 'Hakkımı helal ediyorum' dedim. Daha sonra 'sakın bir delilik yapıp, intihar türü bir şey yapma. Evlisin, çocuğun var. Yazık onlara' diye ekledim. Daha sonra arkadaşım Seçkin Can, 'Dost var düşman var' diyerek yanımdan ayrıldı” şeklinde konuştu.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑