Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

İlhan Bayram: Enerji santrali için çalışıyoruz

Kandıra Şube Müdürü Medine Cici tarafından düzenlenen balık programına katılan İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, artık su sıkıntısı olmadığını belirterek, “Barajdan enerji santrali için çalışıyoruz” dedi.

14 Kasım 2014 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.888 kez okunmuştur

İlhan Bayram: Enerji santrali için çalışıyoruz
İlhan Bayram: Enerji santrali için çalışıyoruz
İSU’nun Kandıra Şube Müdürü Medine Cici tarafından düzenlenen balık programı Kandıra şantiyesinde gerçekleştirildi. Programa İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Genel Müdür Yardımcıları Aziz Temiz ile Ali Sağlık ve Şube Müdürlüğünde çalışan yaklaşık 70 personel katıldı. Çinakop ızgaranın ikram edildiği yemek sonrası personelin arasına karışan İlhan Bayram, yapılan çalışmalar hakkında işçilerden bilgi aldı.
“GENÇ BİR YÖNETİM GELDİ” Kandıra Şubesi’nin genç bir yönetime kavuştuğunu ifade eden Genel Müdür Bayram, yapılan arıza ve bağlantı çalışmalarının ertesi güne kalmamasının sevindirici olduğunu vurguladı. Kandıra’da önemli yatırımlar yaptıklarını kaydeden Bayram, “Daha önceki arkadaşlar da çok çalıştılar, emek verdiler. Genç bir yönetim geldi. Bundan sonra başka olacak” şeklinde konuştu.
“ARTIK SU SIKINTISI YOK” İlhan Bayram, “Aldığım bilgiye göre işlerin ertesi güne kalmaması sevindirici. Birkaç sene önce Kandıra’nın şantiye durumu iyi değildi. Yaptığımız yatırım ile sundurma ve şantiye binası yapıldı. İSU, sadece burada değil her tarafta hizmet veriyor. Namazgah Barajı’nı bitirdik. Artık su sıkıntısı yok. Barajdan enerji santrali için çalışıyoruz. Köylülerimiz için sulama hatları yaparak su vereceğiz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑