Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda Kandıra’ya Anlamlı Ödül

AK Parti’nin 84. İl Danışma Kurulu Toplantısı’da AK Parti İl Teşkilatı Kocaeli ve ilçe teşkilatlarına başarılı çalışmalarından dolayı Osmanlı arması içeren tablolar hediye edildi.

5 Aralık 2015 Saat: 20:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.168 kez okunmuştur

İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda Kandıra’ya Anlamlı Ödül
İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda Kandıra’ya Anlamlı Ödül

AK Parti İl Teşkilatı’nın 84’üncü İl Danışma Meclisi toplantısı Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji bakanı Fikri Işık’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıya yoğun katılım oldu. Toplantıya Işık ile birlikte AK Parti MKYK üyesi ve milletvekili Zeki Aygün, TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, milletvekilleri İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, Belediye başkanları katıldı. Büyük coşkunun yaşandığı danışma meclisi toplantısında gençlerin şarkıları ve sloganları damgasını vurdu.

7 HAZİRAN DERS OLDU

Toplantının açılışını yapan Ceyhan, 7 haziran seçimlerinde hep beraber hüzün yaşadıklarına dikkat çekerek, “Hepimiz boynumuzu büktük, gelecekle ilgili korku yaşadık. Ama bu konuda halkımızı hiçbir zaman suçlamadık. Biz dedik ki, bir eksiklik varsa bu bizden kaynaklıdır. 7 Haziran’dan sonra değerlendirmeler yaptık ve 1 Kasım seçimlerine halkımızın karşısına hazır olarak çıktık. Biz seçimin bize verdiği mesaj neticesinde 1 Kasım’daki stratejimizi değiştirdik. Seçmenin gözlerinin içine bakan bir kampanya yaptık Kocaeli’de” dedi. 

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Hedeflerinin Kocaeli’de oylarını yüzde 10 artırmak olduğunu ve bunu başardıklarını söyleyen Ceyhan, “İkinci hedefimiz ise 7 Haziran’da kaybettiğimiz 7. milletvekilimizi geri almaktı. Sandığa giden, koşan tüm Kocaeli seçmenlerine, AK Parti’ye oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Yönetim olarak bu gururu yaşıyoruz. Fakat bu gururu tek yaşamıyoruz. Bu teşkilat buraya kolay gelemedi. Özellikle kurucu İl Başkanımız Nihat Ergün’e ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. İkinci il başkanımız olan İbrahim Karaosmanoğlu’na da şükranlarımı sunuyorum. Aynı disiplin ve özveriyle programlarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İLK HEDEF 2019

Ceyhan, bundan sonraki hedeflerinin 2019 olduğuna dikkat çekerek, “Teşkilatlar olarak en önemli görevimiz 2019’a giderken verdiğimiz sözleri yerine getirmektir. Verdiğimiz bu sözleri yerine getirmek bizim için olmazsa olmazdır. Bu sözleri 2019 yılına kadar yerine getirmek boynumuzun borcudur. Her terörle, hem paralel yapıyla mücadelemizi kendi ilimizde de sonuna kadar devam ettireceğiz. Bu yolda bizimle yürüyecek olan tüm arkadaşlarımı saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

13 YIL SÜREN BİR İKTİDAR

Daha sonra kürsüye gelen Bakan Fikri Işık, 1 Kasım seçimlerine çok iyi hazırlandıklarına dikkat çekerek, “Ev ev, mahalle mahalle gezdik. Çok büyük emekler verdik ve 1 Kasım akşamı sonuçlar açıklanınca her birimizin yüzünde güller açtı. Verdiğiniz emekler, çaba ve gayret milletimizin önüne güvenle bakmasını sağladı. 1 Kasım’la birlikte Türkiye’de yeni bir sayfa açıldı. Allah’a hamdolsun kısa süren belirsizliğine milletimiz son verdi. Bu gerçekten cumhuriyet tarihinde önemli bir yer tutacak. Dile kolay 13 sene süren bir iktidar. Bu başarı dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir. Aynı başarıyı Kocaeli’de de ortaya koymak hepimizi için övünç kaynağı oldu. Sizlerin çalışmalarınız ve gayretiniz, bizim Ankara’da göğsümüzü kabartıyor” dedi.

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Seçimlerden sonra asıl görevlerinin başladığını ifade eden Bakan Işık, “Benim aldığım bakanlık görevi Fikri Işık’a verilen bir konum değildir. Bu başarı Kocaeli halkının başarısıdır. Bu sebeple şahsıma düşen görev, sizin ve başbakanımızın verdiği lütfu layığıyla yerine getirmektir. Kocaeli’de uyum var. Kocaeli’de samimiyet var, Kocaeli’de dostluk ve kardeşlik var. Şimdi arkadaşlar, artık çalışma zamanı. Milletimiz sandıkta görevini yaptı. 317 milletvekili verdi. Şimdi halkımızın bu iradesine, ülkemizin daha fazla kalkınıp gelişmesine katkı sağlamak için daha çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

KANDIRA’YA ÖDÜL YAĞDI

Kandıra AK Parti ilçe yönetimi 1 Kasım genel seçimlerinde oy oranını yüzde 62.4’lere çıkararak Kocaeli’de ilçeler arasında üçüncü sırada yerini aldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kandıra ilçe başkanı Yunus Özder’e başarılarından dolayı Osmanlı arması içeren tablo hediye etti. Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e başarılı çalışmalarından ötürü Osmanlı arması içeren tablo hediye etti. Ak Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez’e, Kocaeli milletvekili Sami Çakır, Ak Parti Kandıra Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Çelik’e Kocaeli milletvekili M. Akif Yılmaz, Kandıra AK Parti SKM Başkanı Ruhi Sezgin’e Kocaeli milletvekili Zeki Aygün, Osmanlı araması içeren tablo hediye etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑