Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İçöz, son yolculuğuna uğurladı

Bu sabah geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Dalaslan’ın şoförü Mehmet İçöz, son yolculuğuna uğurlandı.

3 Ekim 2016 Saat: 17:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 18.234 kez okunmuştur

İçöz, son yolculuğuna uğurladı
İçöz, son yolculuğuna uğurladı

Bu sabah işe gitmek için evinden çıkan ancak Kandıra-İzmit yolu üzerinde elim bir kaza geçirerek yaşama veda eden Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Dalaslan’ın makam şoförü Mehmet İçöz (43) için Kandıra Adliyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene başta evlatları olmak üzere Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Dalaslan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aykan Çakar, İlçe Emniyet Müdürü Ali Çalışkan, cumhuriyet savcıları, hâkimler, avukatlar, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, adliye ve kaymakamlık personelleri katıldı.

KONUŞMAKTA ZORLANDI

İlçe Müftüsü Burhan Bilgin tarafından yapılan duaların ardından kısa bir konuşma yapan Başsavcı Dalaslan, merhum Mehmet İçöz ile çok kısa bir süre birlikte çalıştığını ancak bu süre içerisinde çok yakın bir bağ kurduklarını belirtti. Konuşmakta zorlanan Dalaslan merhuma Allah’tan rahmet dilerken acılı ailesine ise sabır diledi. Yaklaşık 20 yıldır Kandıra Adliyesi’nde görev yapan İçöz, yapılan duaların ardından çalışma arkadaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazesi Hüdaverdiler Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑