Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İbrahim Kocaman’a Üçüncü Günde Ulaşıldı

Üç gündür aranan İbrahim Kocaman’dan müjdeli haber geldi. Kocaman’ın Karasu’daki asker arkadaşına ziyarete gittiği öğrenildi.

28 Şubat 2016 Saat: 22:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.519 kez okunmuştur

İbrahim Kocaman’a Üçüncü Günde Ulaşıldı
İbrahim Kocaman’a Üçüncü Günde Ulaşıldı

Edinilen bilgiye göre, Kandıra Bağırganlı köyünde ikamet eden İbrahim Kocaman (73), Cuma günü sabah saatlerinde köyünden Kandıra merkeze gidiyorum diyerek evden çıkmış iki gün kendisinden haber alınamayınca ailesi Kocaman’ın gidebileceği dost ve akrabalarını arayarak bilgi almaya çalıştı. Bunun üzerine ailesi ve yakınları tarafından, Kandıra İlçe Jandarma ve emniyet ekipleri yaşlı adamı her yerde aramaya başlamıştı. İbrahim Kocaman Sakarya’nın Karasu ilçesinde asker arkadaşını ziyarete gitmiş fakat ailesine gideceğine dair bilgi vermemişti. Cep telefonu da olmayan Kocaman’a ulaşamayan ailesi endişeye kapılarak her yerde İbrahim Kocaman’ı aradı.

ÜÇÜNCÜ GÜNÜ KARASU’DA BULUNDU

Müjdeli haber Kocaman’ın kayıp olduğunun üçüncü günü Sakarya Karasu’dan geldi. İbrahim Kocaman’ın asker arkadaşı basında yer alan haberleri görmesinin hemen ardından Kocaman’ın ailesine ulaşarak babalarının kendilerine misafir olduğunu belirtti. Bu haber üzerine Kocaman ailesi derin bir nefes aldı. Kocaman’ın çocukları ve ailesi özel araçlarıyla babalarını Sakarya’dan alarak Bağırganlı köyüne döndüler. Üç gündür kayıp olan İbrahim Kocaman’ın dönmesiyle dost ve yakınları evine ziyaret ederek özlem giderdi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Cüneyt Girgin 29.02.2016 00:04
Emeği geçen, ilgilenen ve derdimizle dertlenen herkesten Allah razı olsun. Dedemi çok şükür bulduk. Kavuşturana şükürler olsun...
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑