Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Horoz'dan, Kan’a gözdağı: Kendisini padişah sanıyor

Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı AKP İlçe Başkanı Erdinç Şentürk’e ver yansın ederken, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’a ise gözdağı verdi. Horoz, “Cengiz Kan, kendisini padişah sanıyor” dedi.

27 Şubat 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.683 kez okunmuştur

Horoz'dan, Kan’a gözdağı: Kendisini padişah sanıyor
Horoz'dan, Kan’a gözdağı: Kendisini padişah sanıyor
Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz, Belediye Başkanı Cengiz Kan ve AKP İlçe Başkanı Erdinç Şentürk’e veryansın etti. Horoz, Kan ve Şentürk’ün Kandıra’yı böldüğünü iddia ederek, Kandıra’ya gelen milletvekilleri ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun derneğe gelmelerini engellediklerini öne sürdü. Horoz, “Biz, hep yok sayıyorlar. 28 muhtarı yok sayan bir belediye başkanı ve ilçe başkanı hakkında nasıl iyi düşünebiliriz?” dedi.
KENDİNİ PADİŞAH SANIYOR Pazartesi günü AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın Kandıra’ya geldiğini ve bir dizi ziyarette bulunduğunu hatırlatan Horoz, “Işık, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’ni ziyaret etti, Kandıra Muhtarlar Derneği’ni unuttu. Derneğimize üye 28 muhtar, diğer köylere nazaran nüfusu fazla olan köylerde hizmet veriyor. Işık’a rehberlik eden ve kendisini Kandıra’nın padişahı sanan Cengiz Kan, bu durumu unutmuş olmalı. Bizi milletvekilimizden soyutlayan Kan, utansın” diye serzenişte bulundu. CENGİZ KAN’A GÖZDAĞI Horoz, “Seçim günü geldiğinde, İzmit veya İstanbul’dan güzel bir ev almasını tavsiye ederim. Kandıra’ya gelen idareci ve siyasetçileri bizden kaçırarak kendi şakşakçılarının yanına götüren ve bizi yok sayan bir başkanı bizde yok sayıyoruz. Ben adayım demekle aday olunmaz. Ona partimiz karar verecek” şeklinde gözdağı verdi. ELİMİZ KIRILSAYDI DA… Cengiz Kan’a oy verdikleri için pişman olduklarını belirten Horoz, “İnsanlara bir idareci gibi ne zaman davranacaksınız? Ayrım yapmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Yanınızda olmayanlara değişik tehditle, şantajla korkutmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Partimiz sizi halka hizmet etsin diye aday göstermişti. Bizde onun için Cengiz Kan dedik. Fakat elimiz kırılsaydı da sana oy vermeseydik” diyerek pişmanlığını dile getirdi. KAN, GELENE KADAR ‘Başbakan; mezhebimiz, inancımız, kültürümüz ne olursa olsun herkesi kucaklarken, bizleri her şeyimizle sorgulamaya çalışan bir belediye başkanı istemiyoruz’ diyen Horoz, “Biz partimizin, milletvekillerimizin ve Karaosmanoğlu’nun sonuna kadar destekçisi ve yanındayız. Bizler yıllardır Kandıra’da Laz, Manav, Çerkez, Abaza, Yörük, Roman, Kürt, demeden birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir şekilde yaşamımızı sürdürüyorduk. Ta ki Cengiz Kan gelene kadar. Bizim birlik ve dostluklarımızı kimsenin ayırmaya gücü yetmeyecek” dedi. KONTROLÜMÜZ ALTINDA Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın köylere giderek hizmet sözü verdiğini fakat sözünü yerine getirmediğini ifade eden Horoz, “Sadece köylerde fotoğraf çektirerek gazetelere haber yaptırıyor. Bu şekilde il başkanımız ve milletvekillerimizin gözünü boyadığını zannediyor. Kusura bakmayın Cengiz Bey, milletvekillerimiz ve il başkanımız Kandıra’da neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. 2014 yılına kadar köy tüzel kişilikleri devam ediyor. Köy muhtarlarını hiç kimse yok sayamaz. Seçimlere kadar köyler yine muhtarların kontrolü altında. Hiç kimse köyleri benimsemesin. Yalan yanlış sözlerle de halkı kandırmaya çalışmasın” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑