Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Hizmet için sizlerden destek bekliyorum

Kandıra'nın şuan ki mevcut muhtarı Yahya Pekcan'nın tekrar adaylığını açıklamasının ardından dün Hasan Yener'de Hacılar Köyü muhtarlığına adaylığını açıkla...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.377 kez okunmuştur

Hizmet için sizlerden destek bekliyorum
Hizmet için sizlerden destek bekliyorum

Kandıra’nın şuan ki mevcut muhtarı Yahya Pekcan’nın tekrar adaylığını açıklamasının ardından dün Hasan Yener’de Hacılar Köyü muhtarlığına adaylığını açıkladı.

 

ÜNAL CANKURT

Kandıra Hacılar köyü muhtarlığına adaylığını açıklayan Hasan Yener, köyünün yeterince hizmet almadığını, bu yüzden birçok köyden ve hizmetten mahrum kaldığı için adaylığını açıklayan Yener oldukça iddialı konuştu.

 

Tüm yarım kalan hizmetleri tamamlayacağım

Kandıra Hacılar Köyü muhtar adayı Hasan Yener adaylığını şöyle açıkladı: “Muhtar adayı olmadan önce çok düşündüm. Bu güne kadar yapılan tüm işler yarım kalarak, sadece seçimden seçime çalışmalar yapılıyor. Tüm divan ve köy halkımın da bildiği gibi yapılacak hizmet ve görevleri tüm halkım olarak birlik ve beraberlik içinde yapacağıma inandığım için Hacılar köyüme muhtarlığına aday oldum. Bu güne kadar yarım bırakılan tüm işlerin üzerine düşerek tamamlayacağım” dedi.

 

Köyüm için projelerim var

Hasan Yener projelerini şöyle açıkladı: “Düğün salonu, Yağbolu köy konağı, Zurnacılar köyü mezarlığının dış duvar çalışmaları ve bunun gibi yarım kalan tüm çalışmaları tamamlayacağım. Bunun içinde sizden alacağım güçle devam edip el ele vererek bu işleri köy ve mahalle halkı olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak için varım. Seçimlerde şu iyi bu kötü ayrımı yapmayı bırakıp iş ve hizmetleri en güzel yapacak olan şahıslara sandıkta oy verelim. Köylerde bu güne kadar gelen ayrımcılıklara bir son vererek tüm bölünmeleri ve kırgınlıkları ortadan kaldıralım. Köyümüze yapmış olduğumuz hizmetlerden yıllar sonrada güzel bir anı olarak söz edilsin. Tüm köy halkın 29 mart yerel seçimlerde elini vicdanına koyarak sandıkta en iyi hizmet edecek kişiye oy vereceğinden tüm Hacılar köyüne teşekkür ederim” dedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑