Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Hizmet aşkı bu olsa gerek

Arıza ihbarlarına yetişemeyen personelin imdadına şefleri yetişti. Hafta sonu herkes ailesiyle tatil yaparken Kandıra Türk Telekom Şefi Kandıra sahillerindeki arızaları giderdi.

19 Haziran 2013 Saat: 22:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.258 kez okunmuştur

Hizmet aşkı bu olsa gerek
Hizmet aşkı bu olsa gerek
Kandıra Türk Telekom Kandıra ve köylerinde hizmetlerini aksatmamak için gece gündüz çalışıyor. Yeterli personeli olmamasına rağmen geniş bir coğrafya içerinde bulunan tüm köylerinde hizmetlerini hiç aksatmadan yürütmeye çalışıyor. Abonelerinin mağdur olmaması için Kandıra Türk Telekom Şefi Hamza Tüfenk bile araziye çalışmaya gidiyor. Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte Kandıra sahillerinde yüzlerce tatilcinin internet ve telefon talebini karşılamak için çalışmalarını yürüten Telekom yetkilileri arıza ve sorunları gidermek için de çalışmalarını zor da olsa yürütüyor. Hafta sonu Kandıra Kerpe sahilinde iş makinelerinin çalışması sonrasında Telekom kablosunu koparması yüzü aşkın haneyi mağdur bırakmıştı. Hafta sonuna rastlayan bu arıza Telekom şefini harekete geçirdi. Yanına bir personel alan Hamza Tüfenk, hafta sonuna rağmen bu arızayı giderdi.
Kerpe Çamlıbel Sitesi önündeki yer altı kablosunun tamirini Şef Hamza Tüfenk’in yaptığını görünce çok onurlandık. Bunu gazetemize taşımak istesek de Hamza Bey, bu duruma izin vermedi. Bizde Hamza Bey’in affına sığınarak çaktırmadan aldığımız bu kareyi siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik. Herkes hafta sonu evinde ailesi ve çocuklarıyla vakit geçirirken Hamza Bey’in abonelerinin mağduriyetini gidermesi açıkçası bizleri çok gururlandırdı. Türkiye’nin böyle idarecilere ihtiyacı var. kısıtlı personeline rağmen binlerce abonesine hizmet sunmak isteyen değerli şefimizi Hamza Tüfenk’e gönülden teşekkürler…
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑