Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Hıdrellez şenliklerinde Soma için dua edildi

Kandıra Akdurak Mahallesi Muhtarı Cüneyt Özcan tarafından geleneksel hale getirilen hıdrellez şenliklerinde bu yıl mevlit-i şerif okundu ve Soma’da hayatını kaybeden maden işçileri için dua edildi.

19 Mayıs 2014 Saat: 13:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.701 kez okunmuştur

Hıdrellez şenliklerinde Soma için dua edildi
Hıdrellez şenliklerinde Soma için dua edildi

Akdurak Mahallesi Muhtarlığı’nın her yıl Uçbey Tepesi’nde geleneksel olarak kutladığı hıdrellez şenlikleri bu yıl hüzünlü kutlandı. Ak Parti belediye meclis üyesi Erdal Çetin’in de destek verdiği programda mevlit-i şerif okunarak Soma’da hayatını kaybeden işçiler için dua edildi. Programa Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Belediye Başkanı Ünal Köken başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kurum idarecileri, merkez ve köy muhtarları çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
ERDOĞAN VE KÖKEN’DEN DESTEK SÖZÜ Programda konuşma yapan Kaymakam Erdoğan ve Başkan Köken, hıdrellez şenliklerini düzenleyen Akdurak Mahallesi Muhtarı Cüneyt Özcan’a teşekkür etti ve bundan sonraki programda kendisine destek vereceklerinin sözünü verdi. Başkan Köken, “Hıdrellez şenliklerinin bu bölgeyi kurtaran komutanların bulunduğu bir ortamda yapılarak, Uçbey Tepesi’nin yaşatılmasını sağlayan muhtarımıza teşekkür ederiz. Bundan sonra biz de bu bölgenin gelişmesi ve güzelleşmesi için elimizden geleni yapacağız ve bu tür çalışmalarda kendilerine destek olacağız” dedi.
YEMEK İKRAMI YAPILDI Kaymakam Erdoğan ise yaptığı konuşmasında Soma’da hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet diliyerek, “İnşallah memleketimiz bir daha böyle bir acı yaşamaz. Allah ne bu topraklara ne de bu memleketin dört bir bucağına böyle bir keder bir daha vermesin inşallah” diye konuştu. Okunan mevlit-i şerif ve duaların ardından davetlilere yemek ikramı yapılarak program sonlandırıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑