Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Hayırsever Köken’den 13 tekerlekli sandalye

Kandıra’nın tanınmış simalarından Yaşar Köken, Kandıra Belediyesi’nin organizasyonu ile vefat eden oğlu Basri Köken adına ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara verilmek üzere 13 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

27 Haziran 2014 Saat: 18:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.478 kez okunmuştur

Hayırsever Köken’den 13 tekerlekli sandalye
Hayırsever Köken’den 13 tekerlekli sandalye
Kandıra Belediyesi tarafından organize edilen kahvaltı programının üçüncüsü engelli vatandaşlara yönelik düzenlendi. Programa Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Akşit, Akdurak Mahallesi Muhtarı Cüneyt Özcan, belediye meclis üyeleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katılım sağladı.
13 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE Kandıra’nın tanınmış simalarından aynı zamanda Belediye Başkanı Ünal Köken’in amcası olan Yaşar Köken vefat eden oğlu Basri Köken adına, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara verilmek üzere 13 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Kandıra Belediyesi ve Kandıra Engelliler Derneği tarafından tespit edilen engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyeleri Başkan Köken ve hayırsever Yaşar Köken tarafından takdim edildi.
EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞIZ Kahvaltı programında konuşma yapan Başkan Köken, engelli vatandaşlara bağışta bulunan Yaşar Köken’e teşekkürlerini ileterek, "Son yıllarda engelli vatandaşlarımızın başta eğitim olmak üzere, sağlık bakım ve rehabilitasyon alanında bütün imkânlardan faydalanmaları konusunda önemli çalışmalar yapılıyor. Bu alanda gerçekten çok büyük mesafeler aldık. Elimizden geldiği kadar bütün imkânlarımızla engelli vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bu organizasyon ile engelli kardeşlerimize bağış yapan Yaşar Köken’den Allah razı olsun diyor, Kandıra Engelliler Derneği’ne de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑