Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Haydar Akar, Sarıca için destek istedi

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, önceki akşam Kandıra’ya gelerek belediye başkan adayı İsmail Sarıca’nın köy ziyaretlerine eşlik etti. Gittiği köylerde halkla bir araya gelen Akar, Sarıca için destek istedi.

18 Mart 2014 Saat: 16:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.501 kez okunmuştur

Haydar Akar, Sarıca için destek istedi
Haydar Akar, Sarıca için destek istedi

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Sarıca ile birlikte geçtiğimiz akşam Kefken, Hacışeyh, Gebeşler, Böcekler ve Ağaçağıl köylerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Milletvekili Haydar Akar’ın yanı sıra Kandıra İlçe Başkanı Kenan Çapraz, meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri de Sarıca’ya eşlik etti. Gittiği köylerde halkla bir araya gelen Akar, köy halkının isteklerini dinleyerek Sarıca için destek istedi.
ÇİFTÇİMİZ MAĞDUR Büyükşehir yasasıyla birlikte köylülerin mağdur edildiğini ifade eden Akar, “İktidar partisi büyükşehir yasasıyla köylülerimizin yaşantısını her geçen gün daha da zora sokmuştur. Gübreye, yeme, mazota arka arkaya gelen zamlar nedeniyle çiftçilerimiz mağdur bırakılmıştır. Çiftçimizin kazancı 10 yıl öncesine göre daha kötüdür. Ürünü para yapmayan üretici, emekli, işçi, memur, gelsin Atatürk’ün partisine oyunu versin. Seçimlerden sonrada bu haramzadelerden hesabını soralım” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑