Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Hayallerine kavuştular

Bu yıl Kandıra Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen parkur hazırlık kursunda eğitim alan 14 kursiyer, hayalleri olan işlere ve üniversiteye yerleştiler.

21 Eylül 2022 Saat: 08:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.725 kez okunmuştur

Hayallerine kavuştular
Hayallerine kavuştular

Geçtiğimiz Kasım ayı itibariyle POMEM kursu olarak başlatılan kursta Kandıra’nın gençlerinden 3’ü POMEM, 2’si afat, 2’si jandarma subay son olarak da 7 kursiyer BESYO özel yetenek sınavlarını kazanarak hayatlarına yön çizmiş oldular.
HEDEFLERİNE ULAŞTILAR
Özel yetenek sınavlarına gençleri hazırlayan antrenör Mustafa Peşmen yaptığı açıklamasında, “Kursumuza başlamadan önce Kandıra’da gençler özel yetenek sınavı ve spor mülakatlarına hazırlanma konusunda çok zorlanıyorlardı. İmkanı ve zamanı olanlar İzmit'e veya çevre ilçelere gidip oralarda ücretli olarak hazırlanmaya çalışıyorlardı. Belediyemiz, Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü gençlerimizin bu problemini ortadan kaldırdılar ve hedeflerine ulaşmada vesile oldular” dedi.
YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLIYOR
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş ise “Gençlere faydalı olduğumuzu görmek bizleri ziyadesiyle gururlandırıyor. Bu konuda desteklerini esirgemeyen belediye başkanımız Adnan Turan'a, Halk Eğitim Müdürümüz Ayhan Kazancı'ya gençlerimiz adına teşekkür ederim. Yeni dönem kayıtlarına bu hafta içerisinde başlayacağız. POMEM, PMYO, bekçilik, jandarma subay- astsubay ve BESYO spor mülakatlarına hazırlamaya Kandıra Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Kapalı Spor Salonunda devam edeceğiz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑