Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Hastane açılışında MHP’lilere büyük ayıp

M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nin açılış törenine Vali Ercan Topaca’nın davetiyle katılan MHP’liler, protokolde kendilerine yer verilmeyince töreni terk etmek zorunda kaldı.

10 Mart 2014 Saat: 12:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.477 kez okunmuştur

Hastane açılışında MHP’lilere büyük ayıp
Hastane açılışında MHP’lilere büyük ayıp
M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nin açılışına muhalefet partilileri ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın katılmaması dikkat çekmişti. Belediye başkanı Cengiz Kan’ın katılmamasını herkes eleştirirken, muhalefet partililerin açılışa neden katılmadığı MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan’ın basın açıklamasıyla ortaya çıktı. Kocaeli Valisi Ercan Topaca, ilçemizdeki tüm siyasi partilere ve idarecilere davetiye göndermişti. Açılış töreninde protokolde kendilerine ayrılan yer olmadığını öğrenen bazı siyasi parti temsilcileri tören alanını terk ettiler.
AÇILIŞ MI AK PARTİ ŞÖLENİ Mİ? Konu ile ilgili açıklama yapan MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, “İlçemizde yapımı tamamlanan hastanenin açılışına sayın valimizin davetiyesiyle katıldık. Organizatöre katıldığımızı beyan ettik ve nerede oturacağımızı sorduk. Organizatör törende yerimizin olmadığını belirtti. Bizde durumu Ak Parti il başkan yardımcısı Recep Yıldız’a aktardık. O da elinden gelen bir şeyin olmadığını söyledi. Bu hastane açılışı mı yoksa Ak Parti şöleni mi bilmek istiyoruz. Bu durumla karşılaşmaktan son derece rahatsız olduğumuzu ve vali beye de kırıldığımızı belirtmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑