Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Hamza Erkal, veda etti

Siverek Kaymakamlığı’na atanan Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, önceki gün verilen veda yemeğiyle Kandıra’ya veda etti

16 Ağustos 2012 Saat: 23:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.169 kez okunmuştur

Hamza Erkal, veda etti
Hamza Erkal, veda etti

Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal'ın Kaymakamlık Kararnamesi ile Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine tayini çıktı. Kandıra da 3 yıl görev yaptıktan sonra çıkan bir kararnameyle Şanlıurfa Siverek’e tayin edilen, ancak görev süresi dolmadığı için dava açarak tekrar Kandıra’ya dönen Hamza Erkal, son çıkan kararnameyle yine Siverek’e atanmıştı.
Kandıra’da 5 yıllık hizmet süresini tamamlayan Hamza Erkal, beş yıllık hizmet döneminde Kandıra’yı, Kandıra halkı ise Hamza Erkal’ı tanıdı ve sevdi. Bu zaman içerisinde ciddi projelere imza atarak Kandıra’nın turizm ve tarım alanında önünü açmış, her kesimle ilgilenmiş, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve halkla bire bir ilgilenerek halkın içinde yer almıştı. Hiçbir zaman hizmet bilincini kaybetmemişti.
Katılımın yoğun olduğu yemeğe; Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Taner Uysal, Kandıra Jandarma Komutanı Deniz Çezik, ilçe emniyet müdürü Yücel Başar, AKP ilçe başkanı Erdinç Şentürk, MHPilçe başkanı Zekeriya Bayraktar, SP ilçe başkanı Ramazan Aslan, sağlık eski bakanı Kazım Dinç, muhtarlar, dernek başkanları ve çok sayıda kişi katıldı. CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız’ın veda yemeğine katılmaması dikkatlerden kaçmadı.
Önceki akşam düzenlenen veda yemeğinde önce söz alan Sağlık Eski Bakanı Kazım Dinç, “İlçe Kaymakamımızı çok başarılı buluyorum. Onun vites büyüttüğünü, çok daha iyi yerlerde göreceğimizi düşünüyorum. Böyle bir idarecinin ilçemizde görev yapmasından gurur duyuyorum. Kandıra’ya kattıkları için tebrik ediyorum. Bundan sonraki görev yerinde başarılar diliyorum” dedi. İftar sonrası hediye yağmuruna tutulan kaymakam Erkal, duygu dolu anlar yaşadı.
Veda konuşmasını yapan Hamza Erkal, “Bu benim Kandıra’ya ikinci vedam. Giderken kararname ile gitmiştim. Bu sefer doğu görevimi tamamlamak için Şanlıurfa Siverek ilçesine gidiyorum. Ben Siverek’i sevmediğimden değil Kandıra’yı sevdiğimden geri döndüm. Kandıra’nın bir turizm kenti olmasından dolayı turizmine hizmet etmeye çalıştım. Tarım alanının gelişimi için gayret ettim. Son olarak mandacılık ve Pazar projemizi hazırladık. Uygulamak için zamanımız kalmadı. Ben devleti temsil ediyorum” dedi.
“Devlet birilerini açıkta bırakıp birilerine kucak açamaz” diyen Erkal, “Ben her kesime kucak açtım. Sadece bunun için bile kendimle iftar ediyorum. Makam sahibi yöneticiler şunları bilsinler ki bizim varlığımız vatandaş içindir. Benim duruşum belli kimseyi ayırt etmeden ne gerekiyorsa onu yaptım. Sözlerimi tamamlarken dostluğunuzu ve birlikteliğimizi unutmayacağım. Hakkınızı helal edin. Yolum düşerse görüşürüz. Sizin yolunuz düşerse kapım sonuna kadar açık. Saygıyla selamlıyorum” açıklamasında bulundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑