Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

“Halk, CHP’nin sadece adında var”

Kandıra’da düzenlenen bayramlaşma programına katılan AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, CHP’nin halkı göz önünde bulundurmadığını söyledi

30 Ekim 2012 Saat: 17:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.996 kez okunmuştur

“Halk, CHP’nin sadece adında var”
“Halk, CHP’nin sadece adında var”
AKP İl Başkanlığı, milletvekillerini ilçelerde düzenlenen geleneksel bayramlaşma programlarında görevlendirdi. AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de Kandıra’da partililerle buluştu. Teşkilat üyelerinin yoğun katılım gösterdiği bayramlaşmaya Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, il yöneticilerinden Ahmet Berberoğlu, Recep Yıldız ve Erdoğan Şentürk de katıldı. AKP Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk konuklarını karşıladı. Şeker konuşmasında CHP’ye çatmadan edemedi.
ACIMASIZCA ELEŞTİRİ Şeker, “Hepinizin kurban bayramınızı kutluyorum. Cumhuriyet Bayramı’nı da aynı coşku ve heyecanla kutlayacağız. CHP’nin adında halk var ama halkı göz önünde bulunduran bir anlayış içinde değiller. İçlerinde belli bir zümre var ve bütün her şeyi kendilerinden ibaret zanneden bir düşünce yapısı içindeler. Çalışmıyorlar, en ufak bir proje içerisinde değiller. Sadece bu ülke için iyi şeyler yapmak isteyenleri, projeler üretenleri acımazsız ve haksızca eleştiriyorlar” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑