Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Halk Bankası Kandıra Şubesi’nden bir ilk

Halk Bankası Kandıra Şube Müdürü Handan Yıldız, düzenlediği iftar yemeği ile Kandıra’da bir ilke imza atarak banka müşterileri ile personeli bir araya getirdi.

23 Temmuz 2014 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.993 kez okunmuştur

Halk Bankası Kandıra Şubesi’nden bir ilk
Halk Bankası Kandıra Şubesi’nden bir ilk
Halk Bankası Kandıra Şube Müdürü Handan Yıldız, düzenlediği iftar yemeği ile bir ilke imza attı. Kandıra’nın tanınmış iş adamlarını, kurum idarecilerini, sivil toplum örgütlerini ve banka personellerini Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Salonu’nda gerçekleşen iftar yemeğinde buluşturan Yıldız, sıcak karşılaması ile göz doldurdu. Kandıra’da hizmet veren bankalar arasında ilk defa düzenlenen iftar yemeği katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Davetliler, bu tür iftar yemeklerinin geleneksel hale gelmesini temenni ettiklerini ifade ettiler.
ESNAFA YAKIN BANKA Halk Bankası Kandıra Şube Müdürü Handan Yıldız, böylesine manevi bir ayda düzenlenmiş olan iftar yemeğine katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek Kandıra’da farklı bankacılık anlayışı ile çalıştıklarını ve müşterilerine daima daha hızlı ve kaliteli hizmet vereceklerini söyledi. Yıldız, “Halk Bankası her zaman halkla iç içe, esnafa yakın bir banka olmuştur. Kandıra’da sık sık düzenleyeceğimiz çeşitli etkinliklerle müşterilerimizle bir arada olmayı umuyoruz” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑