Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Gürkan Durmuş, Cebeci’ye aday

Uzun yıllardır Cebeci sahilinde Gürkan Pansiyon işletmeciliğini yapan Gürkan Durmuş, Cebeci Köy Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı.

15 Mart 2014 Saat: 13:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.636 kez okunmuştur

Gürkan Durmuş, Cebeci’ye aday
Gürkan Durmuş, Cebeci’ye aday

Kandıra’nın en güzel sahillerinden biri olan Cebeci sahilinde 28 yıldır Gürkan Pansiyon’un işletmeciliğini yapan Gürkan Durmuş, Cebeci Köy Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı. Daha önce Cebeci Köy Muhtarlığı’nda iki dönem muhtarlık yapan Kemal Durmuş’un oğlu olan Gürkan Durmuş, babasından aldığı tecrübe ile Cebeci Köyü’ne hizmet etmek için bu yola çıktığını belirtti.
HİZMETLER 3 AYLA SINIRLI KALMAYACAK 1976, Kandıra doğumlu olan Gürkan Durmuş, İstanbul Denizcilik ve Su Ürünleri Lisesi mezunu. 28 yıldır Cebeci sahilinde Gürkan Pansiyon işletmeciliğini yapan Durmuş, evli ve iki çocuk babası. Baba mesleğini devam ettirmek için muhtar adayı olduğunu açıklayan Durmuş, “Biz babamızın bizi yetiştirme tarzına göre büyüdük. İnsanlara yardım etmeyi bir ilke edindik ve baba mesleğimize talip olduk. Büyükşehir’e bağlandıktan sonra Cebeci’ye zaten hizmet geliyor. Biz 3 aya hitap eden hizmet değil, 9 ay boyunca burada yaşayan halka yönelik sorunlarla ilgili çalışacağız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑