Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Gürkan'a büyük vefa

Eski DP İl Başkanı Muzaffer Gürkan'ın cenazesi, yaşadığı yer olan Çubuklu Köyü'nde toprağa verildi. Cenaze törenine 5 bin kişilik bir kalabalık katılınca, camid...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.516 kez okunmuştur

Gürkan'a büyük vefa
Gürkan'a büyük vefa

Eski DP İl Başkanı Muzaffer Gürkan'ın cenazesi, yaşadığı yer olan Kandıra-İzmit yolu üzerindeki Çubuklu Köyü'nde toprağa verildi. Cenaze törenine 5 bin kişilik bir kalabalık katılınca, camide adım atacak yer kalmadı

 

İLİMİZİN en önemli isimlerinden, önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren eski Demokrat Parti İl Başkanı Muzaffer Gürkan, toprağa verildi. Yaşadığı yer olan Kandıra-İzmit yolu üzerindeki Çubuklu Köyü'ndeki cenaze törenine binlerce kişi katıldı.

 

                                              Oğulları, eşi ve kızları

KATILIM YÜKSEKTİ

MHP Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş, Vali Gökhan Sözer, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, AKP İl Başkanı Zeki Aygün, MHP İl Başkanı Ruhi Çavdar, CHP İzmit İlçe Başkanı Necdet Çetinak, DP Kandıra İlçe Başkanı Olcay Çelik, Suadiye Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, eski Milletvekili Sefer Ekşi, Kocaelispor Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Gürkan, yöneticiler, futbolcular ve çok sayıda seveni, cenaze töreninde hazır bulundu. Partili il ve ilçe başkanları ise, büyük kongre münasebetiyle Ankara'da bulundukları için cenazeye katılamadı.

 

CAMİİ ALMADI

Muzaffer Gürkan'ın naaşı, dün Çubuklu Köyü Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze sırasında Muzaffer Gürkan'ın eşi Melek Gürkan ve kızları Handan ile Emine'nin çok üzgün oldukları gözlenirken, oğulları Mehmet ve Fatih de cenazeye katılanlar tarafından teselli edildi. 5 bin kişinin katıldığı cenaze namazında camiide yer kalmayınca, namaz sokağa taştı. Petkim emeklisi olan, sendikacılık geçmişi ve Demokrat Parti'ye katkılarıyla hatırlanacak Gürkan'ın cenazesi, İzmit'in tüm siyasi kesimlerinin de katılımıyla toprağa verildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑