Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Gurbetçiler Caddesi çamurdan kurtuldu

Gurbetçiler Caddesi’nin isyanına belediye duyarsız kalmadı. Caddeye stabilize malzeme sererek çevre halkını çamurdan kurtardı. Caddenin yapılması yine sonraya kaldı.

22 Şubat 2013 Saat: 20:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.041 kez okunmuştur

Gurbetçiler Caddesi çamurdan kurtuldu
Gurbetçiler Caddesi çamurdan kurtuldu
Kandıra’da 3 yıldır süren alt yapı çalışmaları ilçe halkına illallah ettirdi. Kandıra’nın yazın tozu kışın çamuru çekilmez hale geldi. Çarşı Mahallesi Gurbetçiler Caddesi aylar önce yapılmak üzere yetkililer tarafından kazılmış, aylar geçmesine rağmen bir türlü yapılmamıştı. Bunun üzerine çevre sakinleri yetkililere gazetemiz aracılığıyla seslenmişti. Kandıra Belediyesi halkın bu tepkisi karşısında Gurbetçiler Caddesi’ne el attı. Caddeye stabilize malzeme dökerek halkı çamurdan kurtardı.
ÇAMURDAN KURTULDU Alt yapı çalışmaları biten cadde ve sokaklarda Kandıra ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile çalışmalar yürütülüyor. Kandıra Belediyesi, sokak ve kaldırımlara parke döşerken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi cadde, sokak ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl içerisinde Kandıra’nın tüm cadde ve sokakları sıcak asfalt ve parke ile kaplanmış olacak. Kaldırımlar tamamlanarak ilçemiz güzel bir hal alacak. 3 yıldan beri çekilen bu sıkıntılar nihayet bu yıl sona ermiş olacak.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑