Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Güneş: Sarıca, Kandıra için bir şanstır

CHP Kandıra ilçe örgütünün düzenlediği istişare toplantısında konuşan milletvekili Hurşit Güneş, İsmail Sarıca’nın Kandıra için bir şans olduğunu ve köylünün bu şansı değerlendireceğini ifade etti.

25 Aralık 2013 Saat: 22:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.575 kez okunmuştur

Güneş: Sarıca, Kandıra için bir şanstır
Güneş: Sarıca, Kandıra için bir şanstır
Yerel seçimler öncesi fikir alış verişi yapmak amacıyla partilileri bir araya getiren CHP Kandıra ilçe örgütü, seçim çalışmaları kapsamında yapılabilecek projelerini ve çalışma şekillerini değerlendirdi. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, eski ilçe başkanı ve belediye başkan aday adayı Muzaffer Yağız, eski belediye başkanlarından Turan Sarı, Kenan Evin, Mustafa Öğren, eski ve yeni meclis üyeleri, köy delegeleri ve çok sayıda partili katıldı.
HEDEFİMİZ BELEDİYEYİ KAZANMAK İlk konuşmayı yapan ilçe başkanı Kenan Çapraz toplantıya katılan partililerine teşekkür etti ve sözü Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca’ya bıraktı. Parti içerisindeki birlik ve beraberliğe vurgu yaparak konuşmasına başlayan Sarıca, “İlçemizde ve köylerde saha çalışmalarımıza başladık. Köy köy kapı kapı gezerek projelerimizi anlatıyoruz. Bizim dikkat etmemiz gereken en önemli konu diğer partilere oy veren vatandaşları kendi partimize kazandırmaktır. Çalışmalarımız bu yönde. Hedefimiz belediyeyi kazanmaktır” dedi.
PROJELERİMİZİ ANLATACAĞIZ Ardından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan yaptığı konuşmasında “Biz köy köy dolaşarak AKP’nin yolsuzluklarını değil, kendi projelerimizi ve dürüstlüklerimizi anlatarak seçim çalışması yapacağız. Büyükşehir Yasası’nı köylere gidip anlatacağız. Köylüden ilerleyen zamanlarda su parası alınacak. Köyde yaşayan vatandaş su parasını nasıl ödeyecek? Mazot 5 lira olmuşken köylü ne satacakta bunları karşılayacak? Çocuklarınızın geleceğini bunlara teslim etmeyin diyeceğiz” dedi.
KARAOSMANOĞLU DEDE Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu eleştiren Tahsin Tarhan, “ İbrahim Karaosmanoğlu bir dede ben bir babayım. Benim enerjimle onun enerjisini kıyaslayın. Onlar 13 biz 0’ız. Tüm enerjimizle çalışma yaparak aradaki açığı nasıl kapatacağımızı göreceksiniz. Ben hırsız değilim demek ne güzel. Biz çok rahatız. Halkın karşısına Kocaeli için ne yapacağımızı anlatarak çıkacağız.1 Ocak’ta meydanlardayız” diye konuştu.
CHP’NİN İBRESİ YÜKSELDİ Tarhan’ın ardından söz alan il başkanı Yalçın Kuşkan, Kandıra’ya partilileri dinlemeye geldiklerini ifade etti. Kuşkan, “Son günlerde gündemde olan yolsuzluklar, CHP’nin ibresini yükseltti. Tabi biz bu durumdan memnun değiliz. Keşke bu hırsızlıklar, bu yolsuzluklar olmasaydı. Çünkü ilk başta önemli olan Türkiye’nin selameti. Bizim uğraşımız yaşadığımız kenti yukarı doğru çıkartmaktır. O yüzden düşündüklerinizi ve önerilerinizi bizimle paylaşın” dedi.
ESKİ PARTİLİLERDEN DESTEK Eski ilçe başkanı ve belediye başkanı Muzaffer Yağız, artık partide kavga olmamasını partinin ve İsmail Sarıca’nın 24 saat emrinde olduğunu ifade ederek herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi. Sevim Deren de ilçe örgütüyle birlikte çalışmaya hazır olduğunu ifade etti. Partililer bir bir söz alarak seçim sürecinde nasıl daha iyi bir şekilde çalışma yapılabilir konusunda görüşlerini sundu.
AKP GİDİCİ Son olarak açıklama yapan milletvekili Hurşit Güneş, hükümete yüklenerek sert açıklamalarda bulundu. Hükümetin durumunu “yolcudur abbas, bağlasan durmaz” deyimiyle eleştiren Güneş, AKP iktidarının gidici olduğunu savundu. Kocaeli’nin de sallantıda olduğunu ifade eden Güneş; “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi çok yüksek fakat buna rağmen Kandıra’ya yapılan hizmet çok düşüktür” dedi.
KANDIRA İÇİN BİR ŞANS İl genelindeki adayların başarısından bahseden Güneş, İsmail Sarıca’nın başarısının Ankara’da bile konuşulduğunu ifade etti. Güneş, “İsmail Sarıca, Kandıra için bir şanstır. Köylerde yaşayan insanların bu şansı değerlendireceğine inanıyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑