Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Güneş: Alnımızdaki kara lekeyi temizleyelim

CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca'nın mitinginde konuşan milletvekili Hurşit Güneş, seçmene "30 Mart'ta alnımıza sürülen bu kara lekeyi temizleyelim" çağrısı yaptı.

26 Mart 2014 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.786 kez okunmuştur

Güneş: Alnımızdaki kara lekeyi temizleyelim
Güneş: Alnımızdaki kara lekeyi temizleyelim

CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca'nın miting programına Kocaeli milletvekilleri Hurşit Güneş, Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan, eski milletvekili Hikmet Erenkaya, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, İlçe Başkanı Kenan Çapraz, eski ilçe başkanı Sevim Deren, eski belediye başkanları Mustafa Öğren ve Kenan Evin, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı. Programda ilk sözü Milletvekili Akar aldı. 30 Mart seçimlerinin ülkenin geleceğini belirleyen bir seçim olacağını ifade ederek, “Bu seçimlerde Türkiye haremlerinin iktidarına dur diyeceğiz” dedi.
KANDIRALILAR’A YAKIŞMAZ Akar’ın ardından kürsüye gelen Milletvekili Kaplan ise “Kandıra yeşilin, tarımın, hayvancılığın olduğu bir yer fakat tarlaların büyük bir kısmı boş. İnsanlar mazotun gübre parasını kurtarmadığını söylüyor. Bizi iktidar yaparsanız mazotu 1 lira yapacağız" şeklinde konuştu. Kandıralı olduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan Milletvekili Hurşit Güneş de bu seçimin vicdani bir seçim olduğunu dile getirerek, “Bu ülkede hiçbir başbakan oğlunu gizli bir telefonla aramadı. Her uzun boylu adam delikanlı adam değildir. Onlara oy vermek Türk milletine yakışmaz, Kandıralılar’a hiç yakışmaz. Bu seçim Türk milletinin alnına sürülmüş kara lekeyi temizleme seçimidir. Biz bu iktidarı indirecek güçteyiz” dedi.
KANDIRA GERİ KALDI Vekillerin konuşmalarının sonrasında İsmail Sarıca söz aldı. Sarıca, “Kandıra'mız geçmişte olduğu gibi bugün de geri kalmışlığını devam ettiriyor. Ben planlamacıyım. İşi derleyip toparlayacağız ve kalkınma projemizle Kandıra'yı geliştireceğiz” dedi. Sarıca'nın ardından coşkulu alkışlarla sahneye çıkan Tahsin Tarhan da yaptığı konuşmasında Karaosmanoğlu'na yüklendi. Sefa Sirmen döneminde yapılan hizmetlerle karşılaştırıp 10 yıllık Karaosmanoğlu dönemini eleştiren Tarhan, Kocaeli'nin marka olmaktan uzaklaştığını söyledi. Tarhan, "Demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızın elinden yetkisini alıp değersiz bir hale getirdiler” dedi. Ardından projelerini anlatan Tarhan, Sarıca ve kendisi için destek istedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑