Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

‘Gün Işığı’ projesi Kandıra’da

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen ‘Gün Işığı’ projesi Kandıra’da da uygulandı. Proje kapsamında ortaöğretim ve lise öğrencilerine madde bağımlılığı ile mücadele hakkında seminer verildi.

7 Nisan 2014 Saat: 12:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.442 kez okunmuştur

‘Gün Işığı’ projesi Kandıra’da
‘Gün Işığı’ projesi Kandıra’da

İl Emniyet Müdürlüğü Koordinesi’nde, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile madde kullanımı ve bağımlılığı konusunda, gençlerin, ailelerin ve toplumun bilinçlendirilmesi amacıyla her ilçede uygulanan ‘Gün Işığı’ projesi Kandıra’da devam etti. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Şube Müdürü Zafer Çolak, öğretmenler, ortaokul ve lise öğrencileri katıldı.
TİYATRO İLE BİLİNÇLENDİLER Düzenlenen seminerde ‘Oyun İstasyonu Ekibi’ tarafından ‘İrade’ isimli tiyatro oynanarak öğrencilerin eğlenerek bilgilendirilmesi sağlanırken, gençlerin, ailelerin ve toplumun madde kullanımı ve bağımlılığını önlemek amaçlandı. Ayrıca programda Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından öğrencilere zararlı alışkanlıklar ve madde bağımlılığı ile mücadele hakkında seminer verildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑