Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Gülsima Derneği’nden ihtiyaç sahipleri için kermes

Gülsima Eğitim ve Kültür Derneği’nin ihtiyaç sahiplerine yardım için düzenlediği kermes ilçe protokolünün katılımıyla açıldı.

7 Mayıs 2014 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.985 kez okunmuştur

Gülsima Derneği’nden ihtiyaç sahipleri için kermes
Gülsima Derneği’nden ihtiyaç sahipleri için kermes

Gülsima Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Şehit Ümit Balkan Parkı’nda açılan ve 3 gün boyunca sürecek olan gıda ve çeyiz kermesi düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane, Diyanet-Sen Kandıra Temsilcisi Tuncay Yaşar, Gülsima Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Raif Yıldız, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
KÖKEN’DEN TAM DESTEK Açılış öncesi konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sivil toplum kuruluşlarının en önemli görevinin ihtiyaç sahiplerine yardım etmek olduğunu vurgularken, bu işe gönül verenleri tebrik ettiğini ifade etti. Belediye olarak bu tür organizasyonlarda gerekli desteği vereceğini söyleyen Başkan Köken, ihtiyaç sahipleri için düzenlenecek olan kermeslerin devam etmesi temennisinde bulundu. Ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Erdoğan ise kermeste emeği geçen gönüllülere teşekkür ederek, kermesin hayırlı ve bereketli olmasını diledi. İlçe Müftüsü Burhan Bilgin tarafından okunan duanın ardından ilçe protokolü tarafından açılış kurdelesi kesildi.
CUMA GÜNÜ SONA ERECEK Açılış töreninin ardından kermesi gezen ilçe protokolü, dernek üyelerinin emeği ile hazırlanmış el işi ürünlere ve özellikle Kandıra bezinden yapılan ürünlere hayran kaldı. Ardından dernek tarafından davetlilere verilen kahvaltı ikramına geçildi. Kahvaltı sonrası açıklama yapan Gülsima Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Raif Yıldız, düzenlenen kermesten elde edilecek olan gelirin ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını ve kermesin 9 Mayıs 2014 Cuma gününe kadar devam edeceğini belirtirken, tüm Kandıra halkını kermese davet etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑