Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

‘Gözyaşı Geceleri’ yine büyüleyecek’

Kandıralılara Hizmet Derneği’nin düzenlemiş olduğu Gözyaşı Geceleri adlı program, Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi’nde Kandıralılarla buluşacak

6 Kasım 2013 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.084 kez okunmuştur

‘Gözyaşı Geceleri’ yine büyüleyecek’
‘Gözyaşı Geceleri’ yine büyüleyecek’
Kandıralılara Hizmet Derneği’nin çalışmaları ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gözyaşı Geceleri, bu yıl da Kandıralıları büyülemeye hazırlanıyor. 20 Kasım Çarşamba günü saat 19.30’da Turan Güneş Kültür Merkezi’nde halkla buluşacak olan Gözyaşı Geceleri “Aşkın Çığlığı” adlı program ile yine büyük ilgi görmesi bekleniyor.
KANDIRA HALKI DAVETLİ Gözyaşı Geceleri tarafından sahnelenecek “Aşkın Çığlığı” adlı programda ilahi, dualar ve semazen gösterileri de yer alacak. Program hakkında bilgi veren dernek başkanı Yunus Özder, “2005 yılında kurduğumuz Kandıralılara Hizmet Derneği ilçemizde her konuda faaliyetlerini sürdürüyor. Fakir ailelere gıda-giyim yardımı, öğrencilere eğitim konusunda kırtasiye ve giyim yardımı hizmetlerinde bulunuyoruz. Bunun yanı sıra hemen hemen yılda bir iki kez Turan Güneş Kültür Merkezi’nde güzel aktiviteler de bulunarak ilçenize ayrı bir sosyal faaliyetler de bulunuyoruz. Tüm Kandıra halkını 20 Kasım Çarşamba günü Gözyaşı Gecelerine davet ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑