Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Gökyer PTT’nin halkımıza hizmet alanlarını anlattı

Kandıra PTT Müdürü Rabia Gökyer PTT ‘nin halkımıza vermiş oldukları hizmetleri bir bir sıraladı. Meğer PTT ne kadar çok hizmet veriyormuş.

8 Mayıs 2012 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.368 kez okunmuştur

Gökyer PTT’nin halkımıza hizmet alanlarını anlattı
Gökyer PTT’nin halkımıza hizmet alanlarını anlattı
İlçemize yeni atanan güler yüzü ve tatlı diliyle kısa zamanda Kandıra ve köylerinde kendinden sıkça bahsettiren Rabia Gökyer ilçemizde en çok konuşulan müdürler arasına girmeyi başardı. Rabia Hanım İlçemize atandığı günden beri tüm kurum ve kuruluşları ziyaret ederek tüm kurum idaricileri sivil toplum örgütleri ve halkla kaynaşarak PTT Müdürlüğünün hizmet alanlarını anlatıyor. Müdür Rabia Gökyer Kandıra PTT merkez Müdürlüğünün hizmetlerini bizlere şöyle sıraladı. Garanti, Denizbank, Vakıfbank, Akbank ve diğer bankaların kredi kartı tahsilatları yapılmaktadır. Bunun yanında Türk Telekom, Ttnet, Vadofone, Avea, İzgaz, Tedaş, Türkcell ve diğer fatura tahsilatları da yapılmaktadır. Havale hizmetleri her türlü yurt içi kabul ödemeleri, sosyal güvenlik kurumu emekli ve yaşlılık aylığı ödemeleri , emekli maaşı PTT Müdürlüğünden alan herkese tüketici kredisi verildiği, yurt dışı havale hizmetleri, efektif (döviz) işlemleri, posta çeki açtırma, PTT Matik kart ve posta çeki hesabına para olduğu sürece otomatik ödeme talimatı imkanı. PTT Matik kartınızı kullanarak PTT Matiklerinizden faturalarınızı ödeme, para çekme, yatırma, aktarma, emekli maaşlarınızı çekebilme, her türlü alış veriş yapma imkanı sunuyor.
PTT Merkez Müdürlüğünden posta çeki hesabı açtırana PTT Matik kartı verildiği ve yakın zamanda PTT bonus kartı verileceği haberini verdi. Yurt içi kargo VIP kargo, kurye- nitelikli kurye, Şehir içi Ekspres Kurye hizmeti 1 gün içerisinde teslim ediliyor. Her türlü kargonuz kabul edilir toplu gönderi olması durumunda özel indirim uygulanıyor. Her türlü Kargo, kurye ve posta dağıtımı için haftanın 6 iş günü hizmet veriliyor. PTT Posta hizmetleri mektup, posta kartı, davetiyeler, küçük paketler, görme engellilerine özgü yazılar, tebligat ayrıca hızlı tebligat hizmetleri de başlamıştır. İl içi aynı gün, İl dışı 2 günde teslim sağlanır. Yurt dışı APG gönderileri, PTS ( paket taşımacılık sistemleri) ambalaj malzemeleri, telgraf gönderme, faks posta abone kutusu flateli ve pulculuk gibi hizmetler sunuluyor. Biz de PTT’den sadece mektup gönderilir bilirdik. Meğer PTT o kadar çok imkan sunuyormuş ki bunları bizde yeni öğrendik. Kandıra PTT müdürü olarak atanan Rabia Gökyer 3 ay içerisinde ilçemizde sempatik, sevecen tavırlarıyla Kandıra halkının gönlünü almayı başardı. Bizlerde bu güler yüzün daima gülmesi dileğiyle müdürümüzü bu başarısını kutluyoruz.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑