Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Gençlerin sorunlarına çözüm üreteceğiz

CHP Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na yeni seçilen Enis Özcan, yönetimi ile birlikte Kandıra gençlerinin sorunlarına çözüm üretmek için çalışacaklarını söyledi.

4 Ocak 2016 Saat: 14:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.084 kez okunmuştur

Gençlerin sorunlarına çözüm üreteceğiz
Gençlerin sorunlarına çözüm üreteceğiz

CHP Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın taze kanı Enis Özcan, kongrenin ardından çalışmalarına sıkı bir şekilde başladı. Yönetimi ile birlikte üye çalışmalarına ağırlık veren Özcan, gazetemize yapmış olduğu açıklamasında Kandıra’nın her mahallesinde örgütlenme çalışmalarına hız vereceklerini kaydetti. Kandıra coğrafyasında siyaset yapmanın zorluklarına rağmen her mahalledeki gençlere ulaşacaklarını vurgulayan Özcan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar” sözünü örnek aldıklarını ifade etti.

GENÇLERİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Görevi boyunca Kandıra gençlerinin ihtiyaç ve sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağını kaydeden Özcan, “Biz partimizi birer makam ve mevki sahibi olma veya iş bulma aracı olan bir yer olarak görmüyoruz. Bizce CHP dava ve fikir mücadelesi verdiğimiz bir okuldur. Bu dava ve fikir mücadelesi kısaca vatan mücadelesidir. Ülkemizin her yerinde her gün şehitler verdiğimiz bir dönemde vatan savunmasının öncü partisi olan ve Cumhuriyet’i kuran bu parti bugün de milletin hayat ve çıkarlarının savunulduğu bir merkezdir. Şahsen benim ve arkadaşlarımın amacı ve mücadelesi ülkemiz koşullarında Kandıra gençliğinin ihtiyaçlarına ve sorunlarına kısa ve uzun vadede çözümler üretmek ve bunları hayata geçirmektir” diye konuştu.

KANDIRA, DOĞU İLLERİYLE EŞDEĞER TUTULUYOR

Kandıra’nın yeterli hizmeti alamadığını ve doğu illeriyle eş değer tutulduğunu belirten Özcan, sözlerini sürdürerek “Kandıra herkesin bildiği üzere tarihinde ve bugün de siyaseten etkin ve önemli bir merkez olmuştur. Kandıra geçmişte İstanbul'un işgaline karşı ilk protesto telgraflarından birinin çekildiği yerdir. Bölgemizde Kuvva-i Milliye'nin ilk örgütlendiği merkez Kandıra’dır. Nihat Erim ve Turan Güneş gibi Türkiye siyasi hayatında önemli yeri olan kişileri yetiştirmiş bir yerdir. Bunun yanında Gebze gibi ülkemizin en önemli sanayi bölgesine ve İstanbul gibi ülkemizin en büyük şehrine komşu ve yüzde 90’ı kırsal olan başka bir ilçe gösterilemez. Buna rağmen doğu illeri ile eşdeğer görülmektedir” ifadelerini kullandı.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Kandıra nüfusunun büyük bir çoğunluğunun köylerde yaşaması nedeniyle siyaset yapmanın oldukça zor olduğuna dikkat çeken Özcan, “Biz ilçemiz ve ülkemiz siyasetinde gençlerin önemi ve değerini anlıyoruz. Bu amaçla onlara öncülük etmek için elimizden geleni yapacağız. Aldığımız görev ve sorumluluğun ciddiyetinin ve ağırlığının farkındayız. Fakat Atatürk'ün dediği gibi “Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar” diyoruz ve yola koyuluyoruz. Bana destek veren aileme ve tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyor, tüm görev arkadaşlarıma başarılar diliyor ve Kandıra’mız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.  

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑