Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Genç: Tarihte görmediği yatırımları gördü

Kandıra Belediye eski Başkanı İsmail Genç, Kandıra’nın tarihte görmediği yatırımları AK Parti döneminde gördüğünü ve 30 Mart seçimlerinde halkın yine AK Parti’yi seçeceğini ifade etti.

13 Mart 2014 Saat: 11:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.058 kez okunmuştur

Genç: Tarihte görmediği yatırımları gördü
Genç: Tarihte görmediği yatırımları gördü
Kandıra eski Belediye Başkanı İsmail Genç, 30 Mart yerel seçimleri öncesi Kandıra gündemini değerlendirdi ve gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genç, AK Parti’nin hizmetlerini Kandıra halkının gördüğünü ve bu hizmetler nedeniyle AK Parti’ye teveccüh göstereceklerini ifade etti. AK Parti’nin belediye meclis üyesi aday listesini de eleştiren Genç, listeden memnun kalmadığını belirterek, adayların çoğunun seçmen tarafından tanınmadığını kaydetti. Diğer belediye başkan adaylarını da eleştiren Genç, Kandıra’da en güçlü partinin AK Parti olduğunu dile getirdi.
İTTİFAK BELEDİYEYİ KAZANMAYA YETMEZ MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nın Demokrat Parti ile ittifak yapmasının seçimlerde farklı bir tablo oluşturacağını söyleyen Genç, “MHP’nin DP ile ittifak yapması tabi ki tek başına yerel seçimlere girmekten daha farklı olacak. Ama genel seçimlerde aldığı oylara en fazla üç bin oy daha ekleyebilir. Bu da belediye kazanmakta yeterli olmayan bir oy oranıdır. İttifak yapmaları tek başlarına olmaktan daha iyidir ama belediyeyi kazanmaya yetmez” şeklinde konuştu. LİSTEYİ SEÇMEN TANIMIYOR AK Parti belediye meclis üyesi aday listesini değerlendiren Genç, “Listeden pek memnun değilim. Daha bilinçli bir liste yapılabilirdi. Kandıra’da başarılarıyla konuşulan, kendisini iş hayatında kanıtlamış flaş isimlerin listede olması lazımdı. Merkeze pek fazla ağırlık verilmemiş. Genelde köy temsilcilerinden seçilmiş isimler var. Seçmenin bu listeyi tanıması aşikâr” diye konuştu. TARİHTE GÖRMEDİĞİ YATIRIMLARI GÖRDÜ İsmail Genç, “AK Parti son zamanlarda olumsuz olaylarla gündeme geldi. Bu durumların zamanla aydınlanacağını düşünüyorum. Tüm bu olaylara rağmen AK Parti, Kandıra’daki diğer partilerden daha önde gidiyor. Çünkü Kandıra, tarihinde görmediği yatırımları AK Parti döneminde gördü. Kandıra halkı da AK Parti’nin yapmış olduğu bu hizmetlerin farkında ve bu nedenle 30 Mart seçimlerinde yine AK Parti’ye teveccüh göstereceklerini düşünüyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑