Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Festivaller 1 Eylül’de başlıyor

Kandıra Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri, Tarım Kültür ve Sanat Festivali 1-2-3 Eylül tarihlerinde yapılacak.

27 Ağustos 2014 Saat: 13:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.718 kez okunmuştur

Festivaller 1 Eylül’de başlıyor
Festivaller 1 Eylül’de başlıyor
Kandıra Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri, Tarım Kültür ve Sanat Festivali 1 Eylül’de başlıyor. 1 Eylül Pazartesi günü saat 18.00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılacak olan festivallerin birinci gününde halk oyunları gösterisi, açılış konuşmaları, stantların gezilmesi, en iyi yoğurt üreticileri yarışması, ödül töreni ve havai fişek gösterileri gerçekleşecek.
FUTBOL TURNUVASI 2 Eylül Salı saat 14.00’de başlayacak olan program ise yine stantların gezilmesi ile başlayacak, ödüllü çocuk oyunları etkinliği ile devam edecek. En güzel mancarlı pide yarışması ve en güzel keşkek yemeği yarışması düzenlenecek ve ardından 3. başkanlık kupası Futbol turnuvası başlangıç maçının oynanması ile gün sona erecek. YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 3 Eylül Çarşamba günü ise Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri yapılacak. Program saat 10.30’da mehter takımı eşliğinde kortejle güreş alanına geçiş yapılarak mehter takımının gösterileri izlenecek. Ardından yağlı pehlivan güreş müsabakaları, ödül töreni ve sponsorlara plaket takdimi ile festival sona erecek.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑