Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Evler asfaltın 70 cm altında kaldı, halk isyan etti

Kandıra Aydınlık Mahallesi Güvenler Caddesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltla kaplandı. Bazı evler asfaltın 70 cm altında kalınca yetkililere tepkiler gelmeye başladı.

28 Ekim 2013 Saat: 14:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.836 kez okunmuştur

Evler asfaltın 70 cm altında kaldı, halk isyan etti
Evler asfaltın 70 cm altında kaldı, halk isyan etti
Kandıra’nın bozuk yolları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılarak, asfalta kavuşuyor. Fakat bazı caddelerin eğimli olması nedeniyle yollar asfalt öncesi malzemeyle dolduruluyor. Bu durum evlerle uyum sağlamadığı için vatandaş mağdur oluyor. Evleri asfaltın altında kalan ev ve iş yeri sahipleri sel felaketine maruz kalmaktan korkuyor. Aydınlık Mahallesi Güvenler Caddesi Bulgurcu Apartmanı, mağdur olan evlerden bir tanesi. Bulgurcu Apartmanı asfaltın 70 cm altında kaldı.
YETKİLİLERİ KINIYORUM Ev sahiplerinden Volkan Bulgurcu, Kandıra Belediyesi’nin yapılan çalışmaları takip etmediğini iddia ederek; “Büyükşehir Belediyesi’nin cadde ve sokaklarda yaptığı çalışmaları yakından takip eden Kandıra Belediyesi, defalarca aramamıza rağmen yol çalışmasını incelemeye gelmedi. Asfaltın bu caddedeki evlere uyumlu bir şekilde yapılmasını beklerken evlerimiz yolun altında kaldı. Bu yolu gereksiz bir malzemeyle doldurdular. Senelerdir kullanılan ve sağlam olan bu yolun doldurulmasına gerek yoktu. Bu malzemeyle caddenin zirvesi bir metre yükseldi. Evimiz 70 cm asfaltın altında kaldı. Bu saatten sonra yapılacak bir şey yok ama duyarsız olan Kandıra Belediyesi’ni ve yolu bu şekilde yapan yetkilileri kınıyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑