Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Evinin içine yağmur yağıyor

Yanı başına yapılan inşaat yüzünden çatısına su basan Sevim Aynagöz, tavandan sızan yağmur suları yüzünden evinde oturamıyor, yetkililerden yardım bekliyor.

4 Kasım 2014 Saat: 13:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.031 kez okunmuştur

Evinin içine yağmur yağıyor
Evinin içine yağmur yağıyor
Kandıra Aydınlık Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde Sevim Aynagöz’e ait bir apartmanın çatısı, iddialara göre hemen yanı başındaki Emrah Portakal’a ait yapılan inşaat yüzünden göle döndü. İnşaatta çalışan ustaların Aynagöz’ün evinin çatısında büyük hasar oluşturmaları sonucunda, son günlerde yağan yağmur çatıda birikti ve evin içi büyük ölçüde kullanılamaz hale geldi. Tavanının her bir köşesinden su damlayan evde yaşam mücadelesi veren Sevim Aynagöz, bu sıkıntıyı 2 yıldır çektiğini ifade ediyor.
EVİN İÇİNE YAĞMUR YAĞIYOR Aynagöz, “Yanı başımızda 2 yıldır süren bu inşaat yüzünden biz ev sahibi olarak mağduriyet yaşıyoruz. Çalışan ustalar hem bizim çatı katımıza büyük ölçüde zarar verdi hem de kendi alanlarıymış gibi rahatça kullandılar. Kendi rahatlıkları için kırdıkları çatımız aylardır su alıyor ve her yağmur yağdığında evimizin içine de yağmur yağıyor” dedi.
BİNAMIZ YANARSA SORUMLULAR Bina içerisindeki elektrik tesisatlarının üzerine dahi su damladığını açıklayan Aynagöz, “Bizim evimiz çok eski bir bina. Geçtiğimiz yıl evimizin içini komple yeniden yaptırdık. Yenilenen duvarlarımız eşyalarımız her şeyimiz mahvoldu. Kıyafetlerimiz küf kokuyor. Odalarımızda yatamıyoruz. Binamızın içindeki elektrik tesisatlarının üzerine bile su damlıyor. Eğer binamız yanarsa tek sorumluları onlardır. Hem maddi hem de manevi zararımız büyük. Yetkililerden bize yardım etmelerini ve sorunumuza çözüm bulmalarını rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑