Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Evin projelerini anlattı

DSP Birinci sıra Belediye Meclis Üyesi adayı olan Gazanfer Evin, halktan gizli saklı hiçbir şeylerinin olmayacağını belirten Evin projelerini de anlattı.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.516 kez okunmuştur

Evin projelerini anlattı
Evin projelerini anlattı

DSP Birinci sıra Belediye Meclis Üyesi adayı olan Gazanfer Evin, halktan gizli saklı hiçbir şeylerinin olmayacağını belirten Evin projelerini de anlattı.

 

ÜNAL CANKURT

DSP Birinci sıra Belediye Meclis Üyesi adayı olan Gazanfer Evin projelerini anlattı. Evin: “Bizler DSP olarak temiz, açık bir siyaset güdüyoruz. Halkımızdan gizli saklı hiçbir şeyimiz olmayacak. Meclis ve encümen toplantılarını halka CD’ler vasıtasıyla imar, inşaat ve ruhsat konularında vatandaşa en ucuza yapı firmalarıyla anlaşıp, vatandaşların plan, proje ve ruhsat (Belediye harçları hariç), işlerinde %50 yardım yapacağımıza inanıyorum. Ben Gazanfer Evin olarak yapacağım mavi masayla vatandaşların sorunlarıyla bizzat kendim ilgileneceğim. Bütün şikayetleri kendim dinleyip uygulayacağım. Başkan Adayımız Abdulkadir Cesur ufku açık bakışı geniş bir akademisyendir. Bununla da Kandıra’da en az 20 yıllık geleceğe güvenle bakmayı sağlayacağız” dedi.

 

Öğrenci sayısını 5000’e çıkartacağız

Evin konuşmalarına şöyle devam etti: “ Kandıra’da yaşayan hiçbir fakir kışın soğukta yatmayacak ve aç kalmayacaktır. Kreş yapıp çalışan bayanların en büyük sıkıntısını gidereceğiz. Yelkencioğlu sinemasını devreye sokup Kandıra’ya sinema hizmeti sunacağız. Organik tarımı destekleyerek büyük bir gelir temin ederek, organik tarım yapmak isteyenlere yardımda bulunacağız. Öğrenci sayısını Abdulkadir Cesur sayesinde 5000’e çıkartarak Kandıra Esnafına ve halkına gelir sağlayacağız. Ziraat Fakültesini Kandıra’da açmayı hedefliyoruz. Bu da tarıma dönük bir projemizdir. Sahillerimizi turizme dönük devir formülü ile büyük bir turizm ülkesi olmasını hedefliyoruz. Her mahalleye mini basketbol ve futbol sahası yaparak çocuklarımızı koruyacağız. Askere giden gençlerimize terhislerine kadar maddi destek sağlayacağız. Ayrıca asker ailelerine de oğullarıyla görüşmelerini sağlayacağız. Kültür merkezi projesi içinde spor salonu yapacağız” dedi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑