Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Esnaftan Müteahhit’e Tepki

Kandıra Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki yol genişletme çalışmaları sırasında kopartılan su şebeke boruları göktaş işhanını 2 gün susuz bıraktı.

8 Ekim 2012 Saat: 18:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.574 kez okunmuştur

Esnaftan Müteahhit’e Tepki
Esnaftan Müteahhit’e Tepki
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi ile koordinatörlü olarak yaptığı, Kandıra Çarşı mahallesi Cumhuriyet caddesindeki yol genişletme çalışmaları sürüyor. Önceki gün sabah saatlerinde çalışmalar sırasında koparılan su şebeke boruları göktaş iş hanındaki esnafı 2 gün susuz bıraktı. Esnafın sularının kesik olduğunu söylese de su şebekesi bir türlü onarılmadı. Esnaf su ihtiyacını dışarıdan su taşıyarak gidermeye çalışıyor.
ESNAFTAN TEPKİ Duyarsız olduğu iddiası ile esnaf müteahhit’e tepki gösterdi. Göktaş işhanı esnaflarından Emi Cafe sahibi Emine Altın tepkisini şu şekilde dile getirdi: “ İki gündür dükkanımda su yok. İşimi yapamıyorum. Tabi ki biz yol çalışmalarına karşı değiliz. Bunlar yapılacak, bunlar yapılırken burada ki esnafı mağdur etmeyin. İki gün oldu hala kopan boruyu bulamadılar. 20 esnaf mağdur oldu. Bu kaç gün daha sürecek? Yetkilileri aradım yapan müteahhidin işi diyorlar. Herkes ekmek parası için çalışıyor, bizim mağduriyetimiz ne olacak?” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑