Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Eski kaymakam Erkal’dan Kandıra ziyareti

Şanlıurfa Siverek’te görev yapan Kandıra eski Kaymakamı Hamza Erkal, önceki gün Kandıra’ya gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

22 Ağustos 2014 Saat: 13:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.287 kez okunmuştur

Eski kaymakam Erkal’dan Kandıra ziyareti
Eski kaymakam Erkal’dan Kandıra ziyareti
Kandıra’da 5 yıl boyunca görev yaptıktan sonra Şanlıurfa Siverek ilçesine kaymakam olarak atanan Hamza Erkal’ın, Kandıra’ya olan sevgisi birçok kesim tarafından iyi bilinir. Görev yaptığı süre boyunca kendisine birçok dost edinen Erkal, fırsat buldukça Kandıra’yı ve dostlarını ziyaret etmeyi ihmal etmez. Kandıra’yı ve halkını çok seven Erkal, önceki gün Kandıra’ya gelerek gazetemiz Kandıra temsilcisi Ünal Cankurt ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
KANDIRA’YI ÖZLEMİŞ Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i makamında ziyaret eden Kaymakam Erkal ve Cankurt, burada sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdiler. Erkal, Kandıra’yı ve halkını çok sevdiğini vurgularken, 5 yıllık zaman diliminde çok değerli dostlar edindiğini, kısa bir tatil için geldiği Kandıra’da herkesi ziyaret etmesinin mümkün olmadığını, herkesi görmek için ayaküstü ziyaretler gerçekleştirdiğini söyledi. Kandıra’yı çok özlediğini belirten Erkal, ileri ki günlerde yeniden ziyaret edeceğini ve daha uzun tatil yapacağını ifade etti.
ONUR DUYDU Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ise, Erkal’ın ismini sık sık duyduğunu ve adının başarılı çalışmalarıyla anıldığını ifade etti. Ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Köken, Kandıra’ya büyük emeği geçmiş Erkal’ı makamında ağırlamaktan onur duyduğunu ve kapısının her zaman açık olduğunu vurguladı. Erkal ilçedeki muhtarları ve kurum müdürlerini ziyaret etmesinin ardından Kandıra’dan ayrıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑