Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Erol Ölmez Kandıra’yı boydan boya geziyor

Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, Kandıra'nın tüm köylerine ulaşmak üzere vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

14 Şubat 2024 Saat: 16:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.922 kez okunmuştur

Erol Ölmez Kandıra’yı boydan boya geziyor
Erol Ölmez Kandıra’yı boydan boya geziyor

Kandıra ve köylerinde yoğun bir çalışma temposuyla seçim çalışmalarını yürüten AK parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, girmedik ev sıkılmadık el bırakmıyor. Cumhur İttifakı BBP İlçe Başkanı, AK parti Kandıra İlçe teşkilatı ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte çalışmalarını yürüten Ölmez’e ilçe kadın kolları da bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Kandıra merkezde bulunan köy ve mahalleleri tek tek gezen Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez’e ziyaretler esnasında Ak Parti Kandıra İlçe Yönetimi, gençlik kolları ve kadın kolları Cumhur İttifakı BBP İlçe Başkanı'da eşlik etti. Hiçbir daveti geri çevirmeyen Ölmez ve ekibi muhtarlarla, köylerin ileri gelenleri ile bir araya geldi ve tüm vatandaşlarla teker teker selamlaşıp, vatandaşların sorunlarına ayrı ayrı dinledi.
Özellikle köylerdeki kahvehanelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ölmez, sıcak çaylar eşliğinde vatandaşların sorunlarını dinledi, çözüm için notlar aldırdı. Vatandaşların samimiyetine aynı şekilde karşılık veren Ölmez icraatları anlatmayı da ihmal etmedi.

Başkan Adayı Ölmez, Büyükşehir Belediyesi’nin köylere vermiş olduğu hizmetleri yatırımları hepiniz biliyorsunuz. Bizim tek derdimiz bu hizmetlerin artarak devam etmesini sağlamak. Oy vereceğiniz zaman bir düşünün, bu zamana kadar köylere kim daha fazla hizmet getirdi. Ona göre oylarınızı kullanın. Bizim derdimiz makam ve mevki değil, biz hizmet için oylarınıza talibiz diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑