Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Erol Ölmez, Bugün Başvuru Yapacak

AK Parti'den Kandıra Belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunacağını açıklayan Erol Ölmez müracaatını Çarşamba günü yapacak.

14 Kasım 2023 Saat: 18:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 970 kez okunmuştur

Erol Ölmez, Bugün Başvuru Yapacak
Erol Ölmez, Bugün Başvuru Yapacak

AK Parti’de aday adaylığı başvurularının başlaması ile birlikte aday adayları belli olmaya başladı. Kandıra Belediye Başkan aday adayı olmak için AK Parti İlçe başkanlığından istifa eden Erol Ölmez, aday adaylığı başvurusunu Çarşamba günü saat 11.30’de ilçe başkanlığında müracaatını Çarşamba günü yapacak.

"Sevgili dostlar, Biz adaylığı bir bayrak yarışı olarak görmekteyiz. Bu hizmet maratonunda bayrağı zirveye taşımak en önemli gayemizdir. Kandıra'mızın bu felsefeyle yönetmek amacıyla 14 kasım Çarşamba günü saat 11.30’de Ak parti AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı ‘mıza AK Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adaylık müracaatında bulunacağız. Müsait olanları bekler saygılar sunarız."

Kandıra Belediye başkan aday adaylığı için başvurusunu yapacak olan Erol Ölmez, 1972 Kandıra doğumlu. Trakya Üniversitesi Edirne MYO Motor bölümü Mezunu olan Ölmez, İzmit Askeri İkmal ve NATO Tesisleri’nde (ANT) işçi olarak çalıştı. Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi ve Çevre Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı, Kocaeli Tarım Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Sakarya Ticaret Borsası Disiplin Kurulu Üyesi olan Ölmez, iki dönem Kandıra’da ilçe başkanlığı yaptı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑