Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

ERKOMED öğrencileri Çanakkale’de

ERKOMED Okuma Salonu daha önce Çanakkale’ye gitmemiş öğrencilerini geziye götürerek çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı.

4 Temmuz 2013 Saat: 20:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.934 kez okunmuştur

ERKOMED öğrencileri Çanakkale’de
ERKOMED öğrencileri Çanakkale’de
Bünyesinde eğitim gören öğrencilerini düzenli olarak kültürel gezilere götüren Kandıra ERKOMED Okuma Salonu, son olarak Çanakkale tarihi Gelibolu Yarımadasına gezi düzenledi. Yaptığı çalışmalarla Kandıra halkının taktirini kazanan okuma salonu, bünyesinde görev alan öğretmenler ile daha önce Çanakkale'ye gitmemiş 40 öğrencisini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen araç ile geziye götürdü.
Okuma salonunda gönüllü olarak görev yapan öğretmenlerden Ali Rıza Kaba," Son dönemde yaşanan olaylarda da görüldüğü üzere çocuklarımız milli birlik ve beraberliğimiz açısından yeteri kadar donanımlı değiller. Temel haklarının talebinde bile tahriklere kapılabiliyorlar. Çocuklarımıza ülkemizin hangi fedakarlıklar sonucu kurulduğunu göstermek ve anlatmak bizim vazifemiz. Devletimizin devamı ve bekası için her vatandaşımızın elinden gelenin en iyisini yapması gerekir. Çanakkale Tarihi Gelibolu Yarımadası bizlere bu anlamda çok şeyler anlatıyor. Çocuklarımıza sadece fen ve sosyal bilimlerin yanında milli kültür ve bilinci de öğretmemiz gerekiyor. Elinden tutamadığımız çocuk kalmayıncaya kadar bu sevdamız devam edecek inşallah" dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑