Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Erkan İşler İSU Kandıra Koordinatörü olarak atandı

İSU Kandıra Şube Müdürlüğünün kuruluşundan bu yana kurumun şube müdürlüğünü yürütmekte olan Erkan İşler hafta itibarı ile İSU Kandıra Koordinatörü olarak atandı.

11 Mayıs 2009 Saat: 23:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.887 kez okunmuştur

Erkan İşler İSU Kandıra Koordinatörü olarak atandı
Erkan İşler İSU Kandıra Koordinatörü olarak atandı

İSU Kandıra Şube Müdürlüğünün kuruluşundan bu yana kurumun şube müdürlüğünü yürütmekte olan Erkan İşler hafta itibarı ile İSU Kandıra Koordinatörü olarak atandı.

Sayıştay denetçilerinin İSU Genel Müdürlüğünde yapmış oldukları denetimlerde Gebze, Derince ve Kandıra Şube Müdürlüklerinde görev yapan işçi kadrosundaki şube müdürlerinin imza noktasında sıkıntı olabileceğinden, memur olması gerektiği konusundaki görüşünden sonra sırası ile Gebze Şube Müdürlüğü ve Derince Şube Müdürlüklerine, Genel Müdürlük tarafından memur ataması yapılmıştı. Son olarak Kandıra Şube Müdürlüğü görevinde 4 yıldan bu yana bulunan Erkan İşler, Gebze ve Derince Şube Müdürlükleri gibi Koordinatör görevine atanarak, bundan sonra İSU Kandıra Koordinatörü olarak görevine devam edecek.

Kandıra Şube Müdürlüğünde çalışan 2 memurun aranılan statüde olmaması gerekçesi ile Şube Müdürlüğüne İçme suyu Daire Başkanlığında memur olarak görev yapan Fuat Öğretmen’in ataması yapıldı.

Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz İSU Kandıra Koordinatörü Erkan İşler, yeni memur arkadaşımızın göreve getirilme çalışması bilgim dâhilinde tarafımızdan yapılmıştır. Kurumun yönetmelik anlamında sıkıntıda olmasına müsaade edemezdik. Ben yine görevimin başındayım. Sadece görevimizin tanımı değişti. Kurumsallaşma adına attığımız bütün adımlar bundan sonrada süratle devam edecektir.

Bir yerel gazetede çıkan haberde bu değişikliğin ardından personelde de birçok değişikliğin olacağı belirtilmiş. Bu kesinlikle yalan haberdir. Hiçbir çalışma arkadaşım bu haberden rahatsız olmasınlar. Biz görevimizin başındayız. Çalışan arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Bizden habersiz kimse bu değişiklikleri yapamayacaktır. Kurumu boş dedikodular ile karıştırmaya çalışanlara fırsat verilmeyecektir. Yeni göreve başlayan arkadaşımızın da bize ciddi katkı sağlayacağı ve yükümüzü hafifleteceği düşüncesindeyim. 



Kaynak:
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑