Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

ERKAN İŞLER’DEN PROTESTOCULARA YUH OLSUN

Kandıra’da mevcut başkan Cengiz Kan’ın yeniden aday gösterilmemesine Kandıralılar büyük ve beklenmeyen bir tepki göstermişti.

27 Ocak 2014 Saat: 15:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.320 kez okunmuştur

ERKAN İŞLER’DEN PROTESTOCULARA YUH OLSUN
ERKAN İŞLER’DEN PROTESTOCULARA YUH OLSUN
Kocaeli’de bir ilk olan bu protestoda il başkanı Mahmut Civelek ile Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yuhalanmıştı hata araçları tekmelenmişti. Bu olaya AKP’nin Kandıra Belediye Meclis üyesi olan ve Cengiz Kan’a muhalefetiyle bilinen Erkan İşler büyük tepki gösterdi ve protesto edenlere “YUH OLSUN” dedi. Facebook’taki sayfasında bu olayla ilgili uzun bir yazı yazan ve protestocuları ağır bir dille eleştiren Erkan İşler’e bakalım nasıl bir tepki olacak? İşte o yazı;
ASIL SİZLERE YUH OLSUN..!!! Kandıra’da edepsizliğe tavan yaptıran şahsiyetlere yazıklar olsun..! Demokratik bir yarışta kazanan da olacaktır, kaybeden de. Edebi içerisinde tepki de olacaktır, sevinç de. Kandıra’daki değişimi en çok isteyenlerden biri olarak aday açıklandıktan sonra benim sevinçten sokağa koşmam gerekirken, nefsim hata yapabilir diye, gün boyunca evimden dışarı hiç çıkmadım... Ertesi günü de sokakta karşılaştığım, benim gibi düşünmeyenlere de saygı ve nezaket çerçevesinde yaklaştım... Yani olması gereken gibi bir insan gibi... Tarih, 22 Ocak günlerden çarşamba... Evvelki akşamdan organize edildiği, yakalarındaki asılı olan, Cengiz Kan fotoğrafından da anlaşılan bir grup, belediye önünde toplanarak, il başkanı Mahmut Civelek ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun aday olamayan Cengiz Kan'la saat 11.00’de yapacağı nezaket ziyaretine icabet etmesini belediye binası önünde beklemeye başladılar. Bakın sonra neler oldu ..? Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan Bey'i temsilen, il başkanımız Mahmut Civelek ve Kandıra’yı sil baştan yeniden dizayn eden, hizmetleri Kandıra’ya adeta sırtında taşıyan, Kandıra’nın mimarı ve aşığı olan Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'nu, Kandıra ya ayak basar basmaz yuhalayan edepsizlerin sesleri, iki gündür hala çınlıyor kulaklarımda... Polis etrafı kuşatmasa, makama da dalmak planlanmış meğerse..! “Yuh çekilirken biz susun desek bile yuhalamaya devam edin siz” diyenler de varmış vicdansızların içinde..! Hızlarını alamadılar, başkanları ayrılırken de yuhaladılar edepsizlerin önünde gidenleri..! İddialar doğruydu, ev sahipleri “susun” diyorlardı, fakat susan falan yoktu ortada... Hele başkanların makam araçlarının alçakça tekmelenmesi yok mu..! Seyrettiğim video kayıt sahneleri uykularımı kaçırıyor, sindiremiyorum bir türlü içime... Bu halkın yerelde ve geneldeki temsilcileri olan başkanlarına atılan her tekme, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, ve ona yetkiyi veren bu halka atılmış demektir... Ey insanlıktan nasibini alamamış, kendi menfaatleri dışında başka hiçbir şeyi düşünemeyen gözü dönmüş hainler..! Resmen Kandıra’nın göbeğinde, birileri adına tetik çektiniz..! Hem parti teşkilatını, hem de Kandıra ve yaşayanlarının itibarını hiçe saydınız..! Yazılı ve görsel medyadaki rezaletinizi, günlerce seyretti dostu da ,düşmanı da..! Allah’ım ne kadar büyük ki, protesto döndü tersine. Şimdi bütün Kandıra yaptığınız edepsizliğin ardından ‘Sizlere yuh olsun’ diyor... Şeytana uymuş bir nefsin, bu alçakça hareketlerle ,etrafa zehir saçarken, akrep gibi nasılda kendini soktuğunu göreceksiniz yakında..! Kandıra’yı asla küçük tutamayacaksınız, bunu yazın o küçük beyinlerinize..! Bu sevda büyük vizyon geniş, yol meşakkatli ve uzun... Bu sevdaya ihanet eden, yara açan sizler utansın..!
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑