Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Erkan İşler aday olmayacağını açıkladı

Adı AKP'den Kandıra Belediye Başkan aday ayları arasından geçen Kandıra Belediye Meclis Üyesi ve Denetim Komisyonu başkanı Erkan İşler aday olmayacağını açıkladı

24 Ekim 2013 Saat: 21:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.436 kez okunmuştur

Erkan İşler aday olmayacağını açıkladı
Erkan İşler aday olmayacağını açıkladı
Kandıra Belediye Meclis Üyesi ve Denetim Komisyonu başkanı Erkan İşler'in adı, AKP'den Kandıra Belediye Başkan aday adaylığı için geçiyordu. AKP başvuru süresinin bitmesine az bir süre kala hala başvurusunu yapmayan İşler'in durumu merak ediliyordu. Konu hakkında bir açıklama yapan Erkan İşler aday olmayacağını açıkladı. İşler açıklamasında, zaman zaman alternatif oluşturabilmek, sürece destek vermek, aday adaylarını cesaretlendirmek adına, aday adayı olabileceğimi çeşitli dost meclislerinde ve platformlarda ifade ettiği belirterek, , 8 aday adayının kesinlik kazanması, yeterince sinerji yaratmış alternatif oluşturmamıza gerek kalmadığını söyledi. Erkana İşler açıklamasında şunları söyledi; “AKP Kandıra Belediye Başkan aday adayı olacağım yönünde şahsımla ilgili kamuoyunda oluşan aday adayı olmam doğrultusundaki beklenti, aday adaylık sürecinin sona ermek üzere olduğu bu günlerde bir açıklama yapma ihtiyacı doğurdu. Zaman zaman alternatif oluşturabilmek, sürece destek vermek, aday adaylarını cesaretlendirmek adına, aday adayı olabileceğimi çeşitli dost meclislerinde ve platformlarda ifade ettim. Bu gün gelinen noktada ortaya koymuştur.
Denetim Komisyonu Başkanı olarak görev yapmam ve yazdığımız raporda olumsuzlukları tespit etmemiz nedeniyle, sanki bu olumsuzlukları mevcut idareyi yıpratmak için tespit ettiğimiz ve belediye başkanı olabilmek için kendimize zemin hazırladığımız tarzındaki mesnetsiz bilakis kasıtlı dedikodulara yer vermemek için, ciddi olarak düşünmekte olduğum aday adaylığı müracaatımı alternatif oluşturan değerli arkadaşlarım lehine yapmama kararı aldım. Özellikle başta eski Kandıra Belediye Başkanı, Harita ve Kadastro Mühendisi olan Ercüment Şahin, şahsıma delikanlılık yıllarımdan bu yana yaptığı ağabeylik, siyasete ilk olarak 19 yıl önce onunla başlamam, ilk belediyecilik deneyimim ve sonrasında 10 yıl Kandıra Belediyesi ve 5 yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olmak üzere toplamda 15 yıllık tecrübemi borçlu olduğum, bu alanda görevi yapabilecek teknik donanıma sahip, her alanda beni yetiştiren hocam sayılabilecek çok değer verdiğim bir şahsiyettir. Böyle bir büyüğümle aynı kulvarda yarışmayı etik bulmamam aldığım kararda önemli rol oynamıştır. AKP'nin ilk kurucu üyelerinden olan ,eski belediye meclis üyesi Muhsin Tekol da aday adayı olarak sürece destek vermiştir. Toplumun sevip saydığı, benimde inandığım, dürüst bir şahsiyettir ve ilçede bulunan emin şahsiyetlerden bir tanesidir. Halen Belediye meclis üyeliği görevini sürdüren, aynı zamanda mali müşavir olan Erdoğan Günay' da aday adayı olarak, ilçenin idaresine talip olmuş değerli , dürüst ve işin üstesinden gelebilecek bir kardeşimdir. Yine aday adaylarından İsmail Birdane İ.H.Lisesi'nde benim hocam olup iyi bir eğitimci ve idarecidir. Aday adaylarından İsmail Hakkı Buruş gençliğin nabzını iyi tutabilen, eski profesyonel futbolcu, yeni Kandıra Sporun da şu anda başkanlığını yapan genç ve yenilikçi bir arkadaşımızdır.Ünal Kökenle İ.H.L' nde birlikte okudum. İşkur, başkan yardımcılığı, daire başkanlığı deneyimleri olan çalışkan ve düzgün bir kardeşimizdir.Emel Ceylan Balcıoğlu ismi bir bayan aday adayı olarak, sürece farklı bir pencere açmıştır. Medeni cesareti, çalışkanlığı ve kurduğu samimi ilişkileriyle göz doldurmaktadır.Sedat Köse ile yakın zamanda tanışmama rağmen ,kısa zamanda güven telkin eden, ilişki kurmayı becerebilen,duruşu dik bir şahsiyet olarak göze çarpmaktadır. Partimiz, bu aday adaylarından, kriterleri en uygun olanı, en donanımlı olanını seçerek , bir kişiyi aday gösterecektir. Aday belirlendikten sonraki süreçte, belirlenen adayın kim olduğuna bakmadan her anlamda destekçisi olacağımın bilinmesini istiyorum. Tek hedefimizin partimizin ilçedeki oy oranını daha da yukarılara taşımak olduğunun özellikle altını çizmek istiyor, tüm adaylara çıktıkları bu yolda başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑