Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Ergün: Boya değil ki, sokup çıkaralım bir anda olsun

Bakan Nihat Ergün’den söz verdiği Şile Ağva-Kandıra yolu için ilginç benzetme: "Boya değil ki, sokup çıkaralım bir anda olsun."

20 Ağustos 2013 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.674 kez okunmuştur

Ergün: Boya değil ki, sokup çıkaralım bir anda olsun
Ergün: Boya değil ki, sokup çıkaralım bir anda olsun

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kandıra’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Geçtiğimiz yıl Şile, Ağva-Kandıra üzerinden yeni yol yapılacağının sözünü veren Bakan Ergün’e bu sözünü hatırlattık ve esprili bir cevap aldık; “Bu boya değil ki sokup çıkarasın, bir anda olsun. Ama yol çalışmaları devam ediyor.”
PROTOKOL KANDIRA’DA Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kandıra’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ergün’e Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Aydınlık, Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adil Kurban ve kurum idarecileri eşlik etti.
YOLLAR TOZ İÇERİSİNDE İlk olarak Namazgâh Barajı’nı gezen Bakan Ergün, burada çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra yapımı devam eden yeni Kandıra Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Çevre düzenlemelerinin hastane açılışına kadar tamamlanmasının önemine değinen Ergün, “Hastane yolları toz içerisinde. Hastalığı hafif olan bir insan bile bu yolda hastaneye gelirken fenalaşır. Açılışa kadar yolların ve hastane çevresinin tamamlanması gerek” dedi.
BAKAN’A SÖZÜ HATIRLATILDI Geçtiğimiz yıl AKP il binasında Şile, Ağva-Kandıra üzerinden yeni bir yol yapılacağının sözünü veren Ergün’e bu çalışmaların ne aşamada olduğunun hatırlatılması üzerine Ergün; “ Bu boya değil ki sokup çıkarasın, bir anda olsun” diyerek İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra üzerinde yeni yol yapımı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Ardından mevcut Kandıra Devlet Hastanesi’ni ve Akçakoca İlkokulu’nu gezen Bakan Ergün, buradan mavi bayrak alan Cebeci Sahili’ne giderek yapılan çalışmalar ile ilgili incelemelerde bulundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑