Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Erdoğan ve Köken, aşure dağıttı

Kandıra’da faaliyet gösteren derneklerin aşure etkinliğine katılan Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Belediye Başkanı Ünal Köken, kendi elleriyle vatandaşa ve esnafa aşure dağıttı.

14 Kasım 2014 Saat: 16:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.703 kez okunmuştur

Erdoğan ve Köken, aşure dağıttı
Erdoğan ve Köken, aşure dağıttı

İlim Yayma Cemiyeti Kandıra Şubesi, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kandıra Temsilciliği ve Gülsima Eğitim ve Kültür Derneği, Cuma namazı çıkışında Türkocağı Caddesi üzerinde aşure ikramında bulundu. Programa Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şahan, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, kurum idarecileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
MUHARREM AYINI KUTLADI Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği programda Kaymakam Erdoğan ve Başkan Köken, aşure kazanlarının başına geçerek kendi elleriyle vatandaşa aşure ikramında bulundu. Etkinliği düzenleyenlerden İlim Yayma Cemiyeti Kandıra Şube Başkanı Raif Yıldız, yaptığı açıklamasında Muharrem ayının öneminden bahsederek, tüm Müslüman âleminin Muharrem ayını kutladı. Muharrem ayında geleneksel hale gelen aşureyi vatandaşa ikram etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Yıldız, aşure etkinliğine katılan Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Belediye Başkanı Ünal Köken başta olmak üzere tüm kurum idarecilerine teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑