Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Erdoğan Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Ramazan ayı dolayısıyla Kaykamakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen iftar yemeğinde Şehit Aileleri ve Gaziler ile İftarda Buluştu

27 Temmuz 2013 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.069 kez okunmuştur

Erdoğan Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu
Erdoğan Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu
Turan Güneş Kültür Sitesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen iftar yemeği programına ilçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Garnizon Komutan Vekili Kurmay Yarbay Mehmet Salar, daire müdürleri ve İlçe genelindeki şehit yakınları ve gaziler katıldılar. Yenilen iftar yemeğinin duası ilçe Müftüsü Burhan Bilgin tarafından yapıldı.
Yemekte konuşma yapan ve başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm Gazi ve şehitlerimize Allahtan rahmet dileyen Kaymakam Erdoğan, ‘’Devletin en üst makamlarından en alt makamlarına kadar sizlere ne yapılsa az olduğunu bizler de biliyoruz. Sizlerle yıl içinde bu şekilde bir araya gelmiş olsak da kalbimizin ve gönlümüzün sürekli sizlerle birlikte olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.
Sizlerin bir an olsun mutlu olmanız bizler için en büyük ödüldür. Şehit aileleri olarak sizler en sevdiklerinizi bu Devlet için, bu Millet için feda ettiniz. Gazilerimizde yine bu Devlet ve Millet için sağlıklarını yitirdiler. Bu nedenle biz ne yaparsak yapalım sizlere minnet borcumuzu ödeyemeyiz." Dedi ve bu iftar programına katılımlarından dolayı şehit aileleri ve gazilerimize teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑